De set werd iets te vroeg in de schappen gezet in de LEGO Store op Billund Airport. Dat de aankondiging eraan zat te komen wisten we al. Het was enkel wachten op groen licht. De set is vanaf nu te koop via LEGO. Hieronder lees je alles wat er over de set te weten valt.

LEGO DC 76139 1989 Batmobile

LEGO DC 76139 1989 Batmobile

Noem het een zwarte auto, noem het de ultieme LEGO Batmobile. Batman fans zullen de set ongetwijfeld aan hun verzameling toevoegen. De Batmobile is opgebouwd uit 3306 onderdelen en bevat drie Minifigures in de vorm van Batman, The Joker en Vicky Vale. De 1989 Batmobile is 60cm lang en voorzien van zijn iconische vorm. De Batmobile bevat een openschuivende cockpit, twee machinegeweren die geactiveerd kunnen worden, en een roterend display. De verkoopadviesprijs van de set is in NL/BE €249,99 en vanaf nu te koop. Wie de set tussen 29 november en 5 december in huis haalt, krijgt de LEGO 40433 1989 Batmobile Limited Edition cadeau. Dat zijn dus twee Batmobile modellen voor de prijs van één. Je kunt ook profiteren van de andere LEGO Black Friday deals. Bekijk het overzicht van de Black Friday deals bij LEGO hier.

LEGO Batmobile promo


LEGO DC 76139 1989 Batmobile

Build and proudly display a curvaceous LEGO® brick model of the iconic 1989 Batmobile™!

Zowel Batman™ fans als bewonderaars van coole auto’s zullen hun ogen uitkijken bij deze LEGO® DC Batman 76139 1989 Batmobile™ modelauto voor volwassenen. In dit prachtige, gedetailleerde bouwspeelgoed van LEGO stenen vind je de klassieke welvingen terug van de beroemde Batmobile die te zien was in de film Batman uit 1989. Het model van 3306 onderdelen is meer dan 60 cm lang en staat garant voor een boeiend en plezierig bouwproces. Echte liefhebbers zullen genieten van de authentieke functies zoals de open te schuiven cockpit en het voorruit-element rondom dat nieuw is vanaf november 2019, de 2 verborgen machinegeweren met pop-up-functie die bediend kan worden door aan de uitlaat te draaien en de decoratieve grijphaken aan beide zijden van het voertuig. Deze Batman speelgoedauto wordt geleverd met een roterende display (met een daarop bevestigd informatieplaatje met gegevens over de 1989 Batmobile), zodat het model vanuit elke hoek bewonderd kan worden. Deze superhelden-speelgoedconstructieset is een must have voor alle Batman fans en is inclusief 3 minifiguren die nieuw zijn vanaf november 2019: Batman met een cape die past bij zijn outfit in de film uit 1989, The Joker™ en Vicki Vale™, plus een van stenen gebouwde minifiguurdisplay.

  • Dit superheldenspeelgoed is inclusief 3 LEGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf november 2019: Batman™ (met nieuwe torso-opdruk), The Joker™ (met nieuw gezicht en nieuwe torso-opdruk) en Vicki Vale™ (met nieuw torso en nieuwe benen), plus een van stenen gebouwde minifiguurdisplay.
  • Deze versie van de 1989 Batmobile™ van LEGO® stenen heeft een open te schuiven cockpit met een voorruit-element rondom dat nieuw is vanaf november 2019, 2 minifiguurzitplaatsen, een stuur, een versnellingspook en dashboardstickers, 2 onder de motorkap verborgen machinegeweren (kunnen niet echt schieten) met een pop-up-functie die bediend kan worden door aan de uitlaat te draaien, 2 decoratieve grijphaken, velgen met het vleermuislogo en speciaal ontworpen banden voor de voorwielen, batwings en andere herkenbare ontwerpdetails.
  • Deze LEGO® set is ook inclusief een van stenen gebouwde roterende display voor de Batman™ speelgoedauto met een informatieplaatje met gegevens over de 1989 Batmobile™.
  • Wapens: Batmans Batarang en wapen en The Jokers wapen.
  • Accessoires: Batmans cape die past bij zijn outfit in de film uit 1989 en nieuw is vanaf november 2019, en Vicki Vale’s van stenen gebouwde camera.
  • Dit LEGO® Batman™ automodel voor volwassenen bestaat uit meer dan 3300 onderdelen en is een geweldig, nostalgisch cadeau voor Batman fans voor de feestdagen of een verjaardag.
  • De 1989 Batmobile™ is ca. 12 cm hoog, 60 cm lang en 22 cm breed.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 76139 1989 Batmobile? Vind je het een geslaagd model of valt ie jou tegen? Ga je hem vanaf dag één kopen of ben je er nog niet over uit? Wat jouw mening ook is, laat het weten door een reactie achter te laten onder dit artikel. Vinden we leuk 😉

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?