Dankzij de winkelketen Barnes&Noble was vorige week de LEGO DC Comics 76182 Batman Cowl opgedoken. LEGO heeft de set inmiddels aan hun webshop toegevoegd. We hebben dit artikel geüpdatet met de laatste info, afbeeldingen en de prijs.


LEGO Batman fans kunnen eind april deze LEGO 76182 Batman Cowl in huis halen. De set is vergelijkbaar met de bouwbare LEGO Star Wars helmen, maar het grote verschil is dat je met dit model het masker van Batman na kunt bouwen. Het is op de foto niet heel goed zichtbaar en het ziet er wat bijzonder uit, maar de standaard waarop het masker komt te staan is voorzien van transparante onderdelen. De set is net als de nieuwe Star Wars helmen vanaf 26 april te koop via LEGO. Het masker wordt opgebouwd met 410 onderdelen en gaat rond de €64,99 kosten. Er is geen pre-order beschikbaar, maar je kunt de LEGO Batman Cowl wel alvast toevoegen aan de verlanglijst op LEGO Shop@Home.

LEGO DC Comics 76182 Batman Cowl

Officiële productinformatie:

Laat je meevoeren in een uitdagende en boeiende bouwervaring en ga in gedachten naar GOTHAM CITY™ met het indrukwekkende LEGO® DC Batman™: Batman masker (76182).

Beroemde Batman helm om te bouwen en neer te zetten
Deze LEGO versie van het bekende masker van Batman kan overal waar je hem neerzet op belangstelling en bewondering rekenen. Met de transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol informatieplaatje bevestigd aan de stevige basis geeft dit opmerkelijke model je een gevoel van voldoening, nog lang nadat het bouwen erop zit.

LEGO modelbouwsets
Ontsnap even aan de drukke wereld om je heen en ontdek opnieuw hoe leuk het is om creatief bezig te zijn met LEGO bouwsets voor volwassenen. Ze bieden een plezierige bouwuitdaging en de modellen zijn echte blikvangers. Daarom zijn het ideale cadeaus voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor iedereen die van modelbouwen of comics houdt.

LEGO DC Comics 76182 Batman Cowl

  • Met het LEGO® DC Batman™: Batman masker (76182) leg je de onmiskenbare stijl van Batman voor altijd vast met een prachtig bouw- en displaymodel dat speciaal is ontworpen voor volwassenen.
  • Dit opvallende model is ca. 22 cm hoog, 10 cm breed en 12 cm diep en vormt een aantrekkelijke gespreksstarter, of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet.
  • Dit LEGO® DC Batman™ Batman masker om te verzamelen bestaat uit 410 onderdelen en biedt een praktisch, ontspannend bouwproces waarbij het prachtige model met elke LEGO steen meer vorm krijgt.
  • Deze authentieke LEGO® versie van de beroemde helm van Batman™ is inclusief transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol informatieplaatje bevestigd aan een stevige basis.
  • Laat je creatieve bouwvaardigheden de vrije loop. Dit Batman™ verzamelobject geeft je nog lang nadat je klaar bent met bouwen een gevoel van voldoening en plezier.


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van deze LEGO DC Comics 76182 Batman Cowl? Is het een geslaagd model, vind je het maar niets of kun je nog geen mening vormen. We lezen ook graag of jij van plan bent de set aan jouw LEGO verzameling toe te voegen. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?