Zojuist heeft LEGO via haar LEGO Dimensions Twitter account laten weten dat ze officieel zijn gestopt met het uitbrengen van nieuwe uitbreidingen van de game.

LEGO Dimensions officieel beëindigd

Vorige week kon je hier al lezen dat de geruchten omtrent het einde van LEGO Dimensions steeds hardnekkiger werden. Een officiële bevestiging bleef uit, maar daar is door middel van de onderstaande tweet verandering in gekomen.

https://twitter.com/LEGODimensions/status/922504239368114176

Men schrijft het volgende:

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group willen hun fans bedanken voor de aanhoudende steun voor LEGO Dimensions. Na een zorgvuldige overweging, hebben we besloten dat we geen nieuwe uitbreidingen meer gaan uitbrengen voor de game. We zullen doorgaan met ondersteuning op het gebied van klantenservice en serversupport voor alle beschikbare LEGO Dimensions packs. De huidige packs zullen blijven werken en beschikbaar blijven voor aankoop.

Zoals je kan lezen hoef je voorlopig niet bang te zijn dat de game niet meer ondersteund wordt. Het scheelt wel dat de game voornamelijk offline functies heeft en enkel updates nodig heeft voor de packs die tot nu toe uitgebracht zijn.

Geen zorgen over toekomstige LEGO games. De studio achter LEGO Dimensions zal haar deuren niet hoeven te sluiten en Warner Bros. TT Games en LEGO kennende, staan er nog genoeg leuks voor ons op de planning.

Jouw mening telt!

Nu het hoge woord er uit is, baal jij van dit besluit of had je hier al rekening mee gehouden? We zijn ook benieuwd of jij alle uitbreidingen al hebt, of dat je er nog enkele aan je collectie toe moet voegen?


Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kan vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media