Zojuist heeft Warner Bros. officieel Wave 9 van LEGO Dimensions aangekondigd. Dit inclusief in-game screenshots van de verschillende nieuwe packs en HD Visuals van de LEGO sets. Je kan ze hieronder bekijken.

Persbericht: LEGO Dimensions Wave 9

\"LEGO

LEGO®Dimensions™ uitbreidingspakketten gebaseerd op Teen Titans Go! Aankondiging release van The Powerpuff Girls en Beetlejuice in september

Teen Titans Go! exclusieve toegang tot packs, geanimeerde bonusaflevering.

Amsterdam, 31 mei 2017 – Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag vijf zeer verzamelbare nieuwe uitbreidingspakketten aangekondigd voor LEGO® Dimensions™, de speelgoed- en videogamecombinatie van LEGO®. Deze pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 13 september 2017. Team en Fun Packs gebaseerd op tekenfilmseries van Cartoon Network Teen Titans Go! en The Powerpuff Girls en een Beetlejuice-Fun Pack, breiden de keuze aan \’s werelds populairste amusementsmerken voor deze game nog verder uit. Spelers kunnen hun speelervaring helemaal naar wens aanpassen door hun favoriete personages en werelden met elkaar te combineren.

Spelers die het Teen Titans Go!-uitbreidingspakket kopen, krijgen toegang tot een exclusieve, originele geanimeerde aflevering waarin ze ontdekken hoe het bruisende team superhelden in het LEGO®Dimensions™ multiversum terechtkomt en hilarische, heldhaftige avonturen beleeft met nieuwe vrienden.

Het Teen Titans Go! Team Pack bevat met LEGO® DC superheldenteam Raven en Beast Boy minifiguren. Verder bevat het de 3-in-1 T-Car die kan worden omgebouwd tot Forklift en T-Plane voor te gekke lucht- en zee-avonturen. Spelers kunnen het Spellbook of Azarath in Raven Wings en de Giant Hand veranderen om te vliegen en de aarde te doorgraven op zoek naar avonturen boven en voorbij dit universum.

De Teen Titans Go! Fun Pack bevat een Starfire LEGO® minifiguur. Spelers kunnen hun speciale vaardigheden gebruiken om te strijden tegen vijanden en puzzels op te lossen. Spelers kunnen ook de 3-in-1 Titan Robot bouwen voor een dol avontuur in de achtbaan en deze vervolgens ombouwen tot T-Rocket of Robot Retriever voor een nog indrukwekkender avontuur met de rest van de Titans-bende.

Raven, Beast Boy en Starfire bieden elk afzonderlijk toegang tot de Teen Titans Go! avonturenwereld in Jump City waar spelers verschillende psychedelische gebieden kunnen verkennen, van de Titans Tower tot het Wacka Doodles-pretpark.

Spelers kunnen Townsville naar LEGO® Dimensions™ brengen met het The Powerpuff Girls Team Pack, inclusief LEGO® minifiguren van de superkrachtige zussen Blossom en Bubbles. Bouw de 3-in-1 Octi om tot Super Skunk of Sonic Squid en de PPG Smartphone tot PPG Hotline en Powerpuff Mag-Net om je speciale vaardigheden uit te breiden.

Het The Powerpuff Girls Fun Pack bevat een Buttercup LEGO® minifiguur. Spelers kunnen deze geliefde rechtvaardigheidskampioen inzetten om misdaad te bestrijden en net op tijd te komen met superstoere superkrachten. Bouw de 3-in-1 Mega Blast Bot om tot Ka-Pow Cannon en Slammin\’ Guitar voor fantastische gevechtsvaardigheden.

Blossom, Bubbles en Buttercup bieden elk toegang tot The Powerpuff Girls-avonturenwereld waar spelers iconische locaties kunnen vrijspelen, waaronder de Pokey Oaks-basisschool, Rainbow Land en Professor Utoniums lab. Ga tijdens wedstrijden de confrontatie aan in de strijdarena en beleef eindeloos veel plezier.

Het Beetlejuice Fun Pack zorgt voor een spookachtige sfeer in LEGO® Dimensions™ met een Beetlejuice LEGO® minifiguur. Spelers kunnen hun bovennatuurlijke krachten activeren om de levenden te verjagen. Saturn’s Sandworm kan worden omgebouwd tot de Haunted Vacuum en Spooky Spider voor nog meer spookkrachten. Beetlejuice speelt ook de exclusieve avonturenwereld en strijdarena vrij.

LEGO® Dimensions™, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is nu verkrijgbaar voor de PlayStation®4- en PlayStation®3-systemen, de Xbox One, de Xbox 360 en het Wii U™-systeem.


LEGO Dimensions 71255 Teen Titans Go Team Pack

\"LEGO

LEGO Dimensions 71287 Teen Titans Go Fun Pack

\"LEGO

LEGO Dimensions 71343 Powerpuff Girls Fun Pack

\"LEGO

LEGO Dimensions 71346 Powerpuff Girls Team Pack

\"LEGO

LEGO Dimensions 71349 Beetlejuice Fun pack

\"LEGO

In-game screenshots LEGO Dimensions Wave 9

LEGO Dimensions Wave 9 zal vanaf september in de winkels liggen.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze nieuwe LEGO Dimensions Fun en Team Packs? Zit er wat leuks voor je tegen of laat je ze aan je voorbij gaan?

Wist je dat?

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je op deze pagina heel veel LEGO aanbiedingen kan vinden!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!
– We de geschiedenis van het LEGO logo uitgebreid hebben besproken!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media