Als het gaat om promoties, dan hebben we meestal niet zoveel te klagen. LEGO weet vaak met leuke promo’s op de proppen te komen. In Azië is dit ook het geval. Toch wijken ze daar iets af vergeleken met Europa en Amerika. Bij de lancering van de LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils set geven ze daar namelijk een LEGO Dinosaurs Fossils Promotional Display weg.

LEGO Dinosaur Fossils promotional display

Dinosaur Fossils promotional display

De display is gemaakt van karton. Nu zal dit voor de meeste LEGO fans geen probleem zijn. Waar het toch lastig wordt is dat de promo voor nu exclusief voor Azië is. De verwachting is dat dit ook zo zal blijven, daar LEGO het afgelopen jaar al vaker dergelijk displays exclusief in Azië heeft uitgebracht.

Dinosaur Fossils promotional display

Naar onze mening zou het niet verkeerd zijn deze displays wereldwijd als promo in te zetten. De meeste AFOL zullen dergelijke sets graag ter display willen zetten. Deze kartonnen variant is dan ook een ideale oplossing. Mocht je de display toch aan jouw collectie toe willen voegen, dan is er de optie om vanaf 1 november op Ebay of Bricklink in de gaten te houden. Zodra de display ook naar Europa komt zullen we dit artikel van een update voorzien.

Dinosaur Fossils promotional display Dinosaur Fossils promotional display

Laat van je horen!

Wat vind jij van de display en zou jij het op prijs stellen als LEGO ze wereldwijd als promo in zal zetten? We zijn ook benieuwd of jij dit een mooie manier van displayen vindt?