Het LEGO DOTS blijft vernieuwen met nieuwe sets die de creativiteit en zelfexpressie prikkelen. Begin dit jaar werd het aanbod DOTS sets uitgebreid en in maart wordt dit portfolio voorzien van nog meer sets, waaronder deze DOTS Bag Tags (tassenhangers).


Er zullen vier verschillende Bag Tags verschijnen, een hond, luipaard, Narwal en Panda. De basis van de tassenhangers is van siliconen en heeft wat weg van de vroegere LEGO Games dobbelstenen. Het verschil is dat er nu meer noppen per vlak aanwezig zijn waarop iets bevestigd kan worden. Per set worden een aantal DOTS (Tiles) meegeleverd waarmee de dieren versierd kunnen worden. De bijgeleverde Brick Separator – in de vorm van een sleutel – kan aan de ring van de tassenhanger hangen, zodat je de DOTS met gemak kunt verwijderen. De sets kosten €6,99 per stuk. Deze en andere LEGO DOTS sets zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar via LEGO.

LEGO DOTS Bag Tags


Laat jouw mening weten!

We zijn benieuwd wat jij van deze LEGO DOTS Bag Tags vindt? Zie jij jezelf deze sets kopen en gebruiken voor aan de tas of ken je iemand die hier enthousiast van wordt? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?