Vandaag en morgen vindt Brickfest Zutphen 2018 plaats. Dit nieuwe evenement staat garant voor heel wat LEGO plezier. Mocht je nog twijfelen of ben je van plan om heen te gaan, hieronder hebben we het evenement voor je samengevat zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten.

Brickfest Zutphen 2018

Zoals het gaat met elk LEGO evenement is er een selectie aan verkopers aanwezig waar je sets, losse onderdelen en merchandise kunt kopen. Natuurlijk erg prettig zodra je nog op zoek bent naar een bepaalde set of onderdelen.

Brickfest Zutphen 2018

Naast de verkopende partijen zullen er ook veel MOC’s aanwezig zijn. In tegenstelling tot andere evenementen ligt de focus bij Brickfest meer op MOC’s, displays en andere bouwwerken dan verkoop. Er zijn exposanten aanwezig uit Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. Hieronder een opsomming van wat je zoal kunt verwachten:

  • Het grootste LEGO reuzenrad ter wereld van 3,65 meter hoog. Het bouwwerk bestaat uit zo’n 40.000 bouwsteentjes
  • Een 13 meter lange en 25.000 steentjes rijke geautomatiseerde LEGO achtbaan
  • Een diorama van de Azteekse wereld van zo’n 6 meter lang die bestaat uit 100.000 steentjes en zo’n 300 Minifigs
  • Een wildwaterbaan van ruim 75.000 bouwsteentjes
  • Levensgrote dieren van LEGO
  • Great Ball Contraption
  • En meer…

Brickfest Zutphen 2018

Naast dit alles is er natuurlijk de ruimte voor een hapje en een drankje, kun je meedoen aan workshops, bouwwedstrijden, is er een speel- en bouwhoek aanwezig, kun je een ritje maken op een Harry Potter Nimbus Rodeo, is er een Star Wars stand met bouwwerken, game consoles en een Stormtrooper waarmee je op de foto kunt gaan.

Brickfest Zutphen 2018

Ook wij van Bouwsteentjes.info zijn aanwezig met een stand. Onze stand delen we onder andere met Yvonne Strijbos die heel wat gave eigen LEGO Ideas projecten ter display heeft staan. Initieel zouden we de stand ook delen met Robert Bontenbal, de designer van onder andere de Old Fishing Store, maar die is helaas op het laatst geveld door de griep. Mocht je bij ons langs komen, schroom niet om ons aan te spreken want we geven zo nu en dan ook wat exclusieve Bouwsteentjes.info LEGO steenjes weg 😉

Brickfest Zutphen 2018

De kaarten kosten €10 aan de kassa en voor kinderen t/m 3 jaar oud geldt gratis entree. Meer informatie over Brickfest Zutphen 2018 vind je op deze pagina: https://www.bouwsteentjes.info/evenementen/brickfest-2018/. Iedere bezoeker ontvangt ook een gratis lot waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Mocht je interesse hebben om standhouder te worden dan raden we je aan de website te bezoeken.

Brickfest Zutphen 2018


Jouw mening telt!

Ben jij van plan om naar Brickfest Zutphen 2018 te gaan als bezoeker of sta jij er als standhouder? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?