Al sinds lange tijd hebben we op Bouwsteentjes.info een LEGO evenementenpagina. De pagina is ervoor bedoeld om gemakkelijk te weten te komen waar en wanneer een LEGO evenement te vinden is. Omdat we de pagina graag nog even onder de aandacht willen brengen, hebben we besloten deze uit te lichten op de Homepage.

De evenementenpagina is er één die constant bijgewerkt wordt. Helaas zijn we wel afhankelijk van de informatie die we toegestuurd krijgen en daarmee kan het zijn dat niet alle evenementen die plaatsvinden vermeld staan. Mocht jij nog een LEGO evenement weten dan kan je ons een email sturen op redactie@bouwsteentjes.info en voegen we hem toe aan het lijstje. Graag zien we zoveel mogelijk details vermeld in je email.

Het handige aan de evenementenpagina is dat je er alle details kan vinden. Denk hierbij aan entreekosten, parkeergelegenheden, telefoonnummer en email van de organisatie. Daarnaast kan je d.m.v. een klik gemakkelijk een evenement aan je agenda toevoegen of zelfs via Google Maps navigeren zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. Handig toch!?

Een volledig overzicht van alle evenementen voor 2017 vind je op de LEGO evenementenpagina. Hieronder een korte samenvatting:

Kicks and Brick in Mol (BE)

\"Kicks

Bouwblokjes in evenementen HAL Gorinchem

\"Bouwblokjes

Texels Bouwblokje (Texel)

\"Texels

Dit is maar een kort samenvatting en we adviseren jullie om onze LEGO Evenementenpagina in de gaten te houden. Deze wordt vaak bijgewerkt en zo ben jij altijd op de hoogte van gave LEGO evenementen bij jou in de buurt.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van onze LEGO evenementenpagina en wist je al van het bestaan af of is dit de eerste keer dat je er van hoort? Laat het ons weten in een reactie onder deze pagina of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je alle LEGO aanbiedingen op deze pagina kan vinden!
– Je gemakkelijk kan reageren en discussiëren via Disqus!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?