Via de nieuwe LEGO catalogus voor de 2e helft van 2018 die door 2TToys is gedeeld is de eerste afbeelding opgedoken van de LEGO Fantastic Beasts 75952 Newts Case of Magical Creatures.

LEGO Fantastic Beasts 75952 Newts Case of Magical Creatures

LEGO Fantastic Beasts 75952 Newts Case of Magical Creatures

Met de LEGO Fantastic Beasts 75952 Newts Case of Magical Creatures bouw je de koffer na die Newt Scarmander bij zich had in de Fantastic Beasts and where to Find them film. De koffer is volledig functioneel en kan opengeklapt worden om de magische wezens die in de koffer zitten tevoorschijn te halen. De set bevat vier Minifigures, namelijk; Tina Goldstein, Queenie Goldstein, New Scamander en Jacob Kowalski. De drie magische wezens die in de koffer zitten zijn bouwbaar en bestaan uit een Thunderbird, een Erumpent en een Occamy. De prijs van de set zal €54,99 zijn, uit hoeveel onderdelen de set bestaat is op dit moment onbekend. De set zal te koop zijn vanaf augustus.

LEGO Fantastic Beasts 75952 Newts Case of Magical Creatures LEGO Fantastic Beasts 75952 Newts Case of Magical Creatures

LEGO Fantastic Beasts 75952 Newts Case of Magical Creatures

Een volledig overzicht van alle tot nu toe bekende LEGO Harry Potter en LEGO Fantastic Beasts sets vind je hier: LEGO Harry Potter & LEGO Fantastic Beasts


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGO Fantastic Beasts set en ben jij van plan de set in huis te halen zodra hij beschikbaar is? We zijn benieuwd naar jouw mening en lezen deze met plezier in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?