Enige tijd geleden kon je hier lezen dat er LEGO FRIENDS sleutelhangers opgedoken waren in een Certified LEGO Store. Er was destijds niets bekend over een eventuele release. Daar kunnen we inmiddels meer over vertellen, want de sleutelhangers zijn inmiddels te koop via LEGO.


Het betreffen zes sleutelhangers van de bekende personages uit de sitcom FRIENDS: Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica en Phoebe. De Minifigures zijn niet nieuw, want ze zijn gelijk aan die van de LEGO Ideas Central Perk set. De sleutelhangers zijn ideaal voor fans van de sitcom en als cadeau. Let wel op als je ze daadwerkelijk gaat gebruiken, de prints zullen naar verloop van tijd slijten. Wil je ze verzamelen, berg ze dan goed op en koop een extra voor dagelijks gebruik. De sleutelhangers zijn vanaf nu te koop via LEGO en kosten €4,99 per stuk. Je vindt ze via de linkjes hieronder.

LEGO FRIENDS Key Chains


Zie jij deze sleutelhangers wel zitten?

Daar zijn we benieuwd naar. Ben jij liefhebber van de sitcom en zou jij graag zo’n sleutelhanger aan de sleutelbos hangen? We lezen natuurlijk ook wanneer je niet enthousiast wordt van deze sleutelhangers. Laat het weten in de comments.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?