De nieuwe LEGO Harry Potter sets zijn vanaf nu te pre-orderen. Hieronder hebben we alle nieuwe sets voor je p een rijtje gezet. Zodoende weet je precies wat je van elke set kunt verwachten.

LEGO Harry Potter 2020 sets

Vanaf 1 juni zullen de zes nieuwe LEGO Harry Potter sets verkrijgbaar zijn. De sets zijn gebaseerd op de zeven films en de fans zullen de uitgebeelde scene’s en bouwwerken goed herkennen. Je kunt ze nu alvast pre-orderen, zodat ze op 1 juni direct naar jou verzonden worden. Je kunt de nieuwe Harry Potter sets vinden via de onderstaande link.LEGO Harry Potter 75966 Hogwarts Room of Requirement

193 onderdelen | 3 Minifigures | €19,99

LEGO Harry Potter 75966 Hogwarts Room of Requirement

LEGO Harry Potter 75966 Hogwarts Room of Requirement

Kinderen kunnen hun favoriete verhalen op Zweinstein™ naspelen met de Strijders van Perkamentus wanneer ze hun spreuken oefenen voor hun geheime missie om de kwade krachten te verslaan.

• Wanneer het model is gebouwd, is het in totaal ca. 7 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm diep. De verschillende delen van de set kunnen op meerdere manieren aan elkaar worden gekoppeld voor nog meer speelmogelijkheden.
• Kinderen kunnen een paneel opzij schuiven om een verborgen deur te onthullen – de ingang van de Kamer van Hoge Nood, waar ze hun lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten kunnen oefenen met Harry Potter™ en zijn vrienden. Daar kunnen ze Patronussen oproepen, powerschieters afvuren en allerlei coole functies gebruiken voor fantasierijk speelplezier..
• Inclusief 3 minifiguren met toverstokken: Harry Potter™, Hermelien Griffel™ en Loena Leeflang™, 2 Patronussen van dieren, een powerschieter, een dummy van een Dooddoener en een gedetailleerde kamer met een pilaar, schoolbord en open haard.


LEGO Harry Potter 75967 Forbidden Forest: Umbridge’s Encounter

253 onderdelen | 3 Minifigures | €29,99

LEGO Harry Potter 75967 Forbidden Forest Umbridge’s Encounter

LEGO Harry Potter Forbidden Forest: Umbridge’s Encounter

Harry Potter™ fans kunnen een magische wereld vol reuzen, centauren en betoverde bomen creëren wanneer ze het Verboden Bos betreden in LEGO® Harry Potter Het Verboden Bos: Omber’s ontmoeting met Groemp.

• Neem kinderen mee op reis naar het Verboden Bos. Daar komen ze een boom tegen die open kan en waarin ze allerlei verrassingen vinden. Ga op een magisch avontuur en bedenk een manier om voor eens en altijd af te rekenen met de wrede Dorothea Omber™!
• Harry Potter™ fans brengen de magie tot leven met 3 minifiguren: Harry Potter, Hermelien Griffel™ en Dorothea Omber™, 2 centauren, de verstelbare reus Groemp en een boom die open kan met binnenin een lantaarn, bot en kalkoenpoot.
• De boom is (gesloten) ca. 12 cm hoog en Groempis ca. 13 cm hoog – een groot, magisch model dat kinderen kunnen gebruiken in hun avonturen of ergens in hun kamer een mooi plekje kunnen geven.


LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive

767 onderdelen | 6 Minifigures | €74,99

LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive

LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive

Kinderen kunnen alle onvoorstelbare gebeurtenissen in het huis van de familie Duffeling aan de Ligusterlaan naspelen en hun eigen Harry Potter avonturen bedenken met diverse minifiguren en leuke functies.

• Het huis is ca. 17 cm hoog, 16 cm breed en 12 cm diep. De auto is ca. 12cm lang. Dankzij de ruime afmetingen en authentieke details is deze speelset ideaal om ergens op een mooi plekje neer te zetten of er actief mee te spelen.
• Met LEGO® Harry Potter™ Ligusterlaan4 (75968) bevat een heleboel leuke locaties en momenten uit de films, waaronder Harry’s bezemkast onder de trap, brieven die door de schoorsteen vallen en Harry’s ontsnapping in de vliegende Ford Anglia.
• Inclusief 6 minifiguren: Harry Potter™, Ron Wemel™, Dirk Duffeling, Herman Duffeling, Petunia Duffeling en Dobby™, Hedwig™ de uil, een vliegende auto waarvan het dak, de deuren en de kofferbak open kunnen, plus een heleboel authentieke accessoires.


LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower

971 onderdelen | 8 Minifigures | €109,99

LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower

LEGO Harry Potter Hogwarts Astronomy Tower

LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ De Astronomietoren zit boordevol beroemde locaties, coole personages en authentieke details uit de Harry Potter films.

• Deze Zweinstein™ cadeauset bevat vele bekende locaties uit de Harry Potter™ films, 8 populaire minifiguren, een speelgoedversie van de uil Hedwig™ en een heleboel authentieke accessoires, waaronder Mandragora’s, brieven, toverstokken en een toverdrankenboek.
• Deze unieke Harry Potter™ bouwset met LEGO® minifiguren van Harry Potter, Hermelien Griffel™, Hildebrand Slakhoorn, Loena Leeflang™, Marcel Lubbermans™, Ron Wemel™, Belinda Broom, Draco Malfidus™ en Hedwig™, is een cool cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar.
• Het model is ca. 40 cm hoog, 29 cm breed en 17 cm diep en is uitstekend te combineren met de LEGO® Zweinstein™ sets 75953, 75954 en 75948 (sommige sets zijn beperkt verkrijgbaar).


LEGO Harry Potter 75979 Hedwig

630 onderdelen | 1 Minifigures | €39,99

LEGO Harry Potter 75979 Hedwig

LEGO Harry Potter 75979 Hedwig

Breng de magische persoonlijkheid en elegante vlucht van Hedwig™, de geliefde sneeuwuil uit de Harry Potter™ films, tot leven. Het LEGO® Harry Potter Hedwig (75979) verzamelmodel biedt een plezierige bouwuitdaging en is een echte blikvanger.

• Fans van Harry Potter™ zullen betoverd zijn door dit LEGO® Hedwig™ (75979) verzamelspeelgoed. Het model bevat indrukwekkende details en een mechanisme waarmee je de scharnierende vleugels sierlijk op en neer kunt laten gaan.
• Het gedetailleerde model wordt weergegeven in volle vlucht. Draai aan de hendel aan de achterkant om het mechanisme te bedienen dat de vleugels van het speelgoed op en neer laat gaan, waarbij de slim ontworpen scharnieren een realistische vleugelslag laten zien.
• Deze mechanische LEGO® verzamelset van Hedwig™ heeft een vleugelwijdte van ca. 34 cm en is ca. 20 cm lang van snavel tot staart. Het is een indrukwekkend displaymodel dat gegarandeerd veel bewonderende blikken zal opleveren.


LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow

1047 onderdelen | 8 Minifigures | €99,99

LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow

LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow

Kinderen brengen een maf huis boordevol actie en magie tot leven met het schitterende LEGO® Harry Potter™ Aanval op Het Nest poppenhuis wanneer ze de feestelijkheden rond Kerstmis en een enge vuuraanval rondom het huis naspelen.

• Kinderen beleven een heleboel leuke, spannende avonturen wanneer ze het huis van de Wemels boordevol functies verkennen en het opnemen tegen de Dooddoeners wanneer die proberen Harry gevangen te nemen door het huis in brand te steken.
• Inclusief 8 LEGO® minifiguren: Ron, Ginny, Arthur en Molly Wemel™, Nymphadora Tops, Bellatrix van Detta, Fenrir Vaalhaar en Harry Potter™, plus een heleboel functies, accessoires en speciale vuurelementen.
• Het huis van de familie Wemel is ca. 34 cm hoog, 22 cm breed en 18 cm diep. Dankzij de schaal en het detailniveau van de speelset is het huis ideaal voor actief speelplezier en ziet het er ook fantastisch uit in een kinderslaapkamer.

Laat van je horen!

We lezen graag van de Harry Potter fans wat ze van deze nieuwe sets vinden, welke het meest aantrekkelijk of juist minst aantrekkelijk is? Welke set(s) ben jij van plan in huis te gaan halen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

4.5 4 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?