Deze LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters is vanaf nu weer gratis verkrijgbaar via LEGO bij in aanmerking komende aankopen.


Update: de promotie is was korte tijd van beschikbaarheid weer uitverkocht en verscheen enkele dagen opnieuw om vervolgens weer snel uitverkocht te geraken. Inmiddels is de set weer op voorraad (11 januari 15:00 uur) en we raden daarom aan snel te slaan zolang het mogelijk is. Mocht er weer verandering in de beschikbaarheid komen, brengen we jullie op de hoogte.

De LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters krijgt je gratis bij aankoop vanaf €75 aan LEGO Harry Potter sets. Gezien nu ook de nieuwe LEGO Harry Potter Hogwarts Moments sets verkrijgbaar zijn, sluit dit setje perfect aan. De promo zal van 1 t/m 31 januari beschikbaar zijn of zolang de voorraad strekt. Mocht je niets gaan bestellen en het boek toch willen bouwen, dan is dat mogelijk met deze The Monster Book of Monsters bouwinstructies.

Het Monster Book of Monsters is te zien in de Harry Potter and the Prisoner of Azkaban film in een kamer in de Leaky Cauldron waar het Harry Potter probeert aan te vallen. Deze functie is duidelijk in de set verwerkt, waardoor het boek hapbewegingen maakt. In de set is een Minifigure van Draco Malfoy Toegevoegd.

LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters

LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters


Laat van je horen!

Ben jij van plan deze promo op te pikken of laat je hem aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie hieronder.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?