Via een flyer is de LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters opgedoken. In de LEGO Discovery Centre China is er een flyer gevonden waarop deze aankomende Gift With Purchase (GWP) te zien is. Het is momenteel onduidelijk of deze enkel daar beschikbaar zal zijn of ook een wijdere beschikbaarheid zal kennen. 


In de LEGO Discovery Centre China is er een flyer opgedoken waarop de LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters te zien is. Iemand wist deze aankomende GWP te bemachtigen, waardoor we nu een beter beeld van deze set hebben. Normaliter krijg je dit soort promo’s bij een bepaald te besteden bedrag. Voorlopig is het onduidelijk of deze enkel verkrijgbaar zal zijn in een Discovery Centre of dat de deze een wijdere beschikbaarheid zal kennen.

Het Monster Book of Monsters is te zien in de Harry Potter and the Prisoner of Azkaban film. Het boek is voor het eerst te zien in een kamer in de Leaky Cauldron waar het Harry Potter probeert aan te vallen. Deze functie is duidelijk in de set verwerkt, waardoor het boek hapbewegingen maakt. In de set is een Minifigure van Draco Malfoy Toegevoegd. Een wellicht wat aparte keuze, daar het boek eerst te zien is bij Harry Potter tijdens de lessen ‘Verzorging van Fabeldieren’, gegeven door Rubeus Hagrid. Van zodra er meer info en betere visuals beschikbaar zijn voorzien we dit bericht van een update.

LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters

LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters

LEGO Harry Potter 30628 The Monster Book of Monsters

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?