Halsreikend wordt er door LEGO-fans, met name die van piraten, uitgekeken naar de LEGO Ideas Pirate Bay. De LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay is vanaf nu te koop. Alles wat je over de set te weten moet komen, inclusief alle visuals, lees je hieronder.


LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay

De LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay is een regelrechte speelset die ook ter display gezet kan worden. Het schip is een eerbetoon aan de Black Seas Barracuda uit 1989. De piraten kunnen de zeeën onveilig maken, maar het schip ook ombouwen tot hun uitvalbasis als het schip strandt. De baai staat los van het schip, dat op zijn beurt opgebroken kan worden in drie delen. Deze modules kunnen vervolgens op de baai geplaatst worden zodat ze alsnog een veilig onderkomen hebben. Het schip is volledig ingericht en biedt plek voor alle piraten. De LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay is vanaf nu te koop via LEGO, bestaat uit 2545 onderdelen en kost €199,99.

LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay

Product omschrijving

Haal nostalgische herinneringen op aan LEGO® bouwprojecten uit je jeugd met dit LEGO Ideas Piraten van Barracuda Baai (21322) scheepswrakmodel om neer te zetten en mee te spelen. Geniet van wat tijd voor jezelf terwijl je aan het bouwen bent of deel je bouwplezier met anderen.

Om te bouwen tot een klassieker

Ontdek de kapiteinshut, de voedselvoorraad, de keuken, de slaapkamers, het laaddok, de boerderij, het toilet, de gevangeniscel, de taverne en de verborgen schat, plus allerlei leuke accessoires, 8 minifiguren van piraten, diverse dierenfiguren en 2 skeletfiguren voor verhalen boordevol actie. Deze set bevat een eiland dat in twee delen kan worden gesplitst en opnieuw kan worden ingedeeld. Het scheepswrak kan ook uit elkaar worden gehaald en worden omgebouwd tot een schip dat is geïnspireerd op het LEGO model van het Black Seas Barracuda piratenschip uit 1989.

LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay

  • Bouw dit LEGO® Ideas Piraten van Barracuda Baai scheepswrak eilandmodel (21322) en speel ermee of zet het neer als blikvanger. Het eiland kan ook in tweeën worden gesplitst en anders worden ingedeeld, waardoor de begraven piratenschat zichtbaar wordt.
  • De set bevat 8 minifiguren, waaronder Kapitein Roodbaard, Juffrouw Anker, Robin Loot en de tweeling Stuurboord en Bakboord voor piratenspeelplezier boordevol actie, plus een haai, een varken, 2 papegaaien, 3 krabben, 2 kikkers en 2 skeletfiguren.
  • In de kamers, onder meer een kapiteinshut, keuken, taverne, slaapkamer en gevangeniscel, vind je talloze accessoires. Het scheepswrak is ook om te bouwen tot een schip dat lijkt op het LEGO® model van de Black Seas Barracuda van Kapitein Roodbaard uit 1989.
  • Deze 2545-delige piratenbouwset is een geweldig verjaardags-, Sinterklaas- of kerstcadeau voor piratenfans en LEGO® liefhebbers. Kom even tot rust in de drukte van alledag en beleef urenlang ontspannen, creatief plezier.
  • Dit coole eilandmodel van een piratenscheepswrak is ca. 59 cm hoog, 64 cm breed en 32 cm diep. Het zal zeker grote indruk maken in de huiskamer of op kantoor.
5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?