Het tweede project dat zich weet te plaatsen voor de tweede LEGO Ideas review van 2020, is de Community – Greendale Community College. We vatten het project kort samen zodat jij precies weet wat je erbij voor kunt stellen.


Het Community project is gebaseerd op de gelijknamige sitcom. Het bleek een populair project te zijn, want het is de twee na snelste die de 10.000 supporters weet te bereiken. Mocht je nog nooit van de sitcom hebben gehoord, dan is dit niet zonder reden. De serie wist niet de meest indrukwekkende kijkcijfers neer te zetten. Toch is het vandaag de dag een cultklassieker geworden. Mocht je benieuwd zijn, dan kun je de serie bekijken via Netflix.

LEGO Ideas Community - Greendale Community College

De set bestaat uit een bouwbare Group Study Room F met aan de zijkanten en achterkant diverse verwijzingen naar ruimtes uit de serie zoals de Dean’s Office en de cafetaria. Er zijn Minifigures van Jeff, Britta, Annie, Shirley, Pierce, Troy, Abed, Dean Pelton en Chang toegevoegd.

LEGO Ideas Community - Greendale Community College

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Community project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

5 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?