LEGO Ideas is niet te stoppen. Wederom is er een project dat de 10.000 supporters heeft bereikt. De Lamborghini Veneno Roadster van Firas_Supercar is nu door naar de 2e review ronde van 2016. 

Volgens Firas zal het model erg gedetailleerd zijn en de nodige functies mee gaan krijgen. De LEGO Lamborghini Veneno Roadster zal volgens Firas net zo exclusief aanvoelen als het echte model waarvan er maar 9 zijn gemaakt in 2014. Wel is te hopen dat de prijs niet net zo exclusief is, 3,3 miljoen is namelijk best veel ūüėČ

Hoe dan ook, je kan het project hieronder nog even bekijken en we horen natuurlijk graag wat jouw mening is.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

De LEGO Lamborghini Veneno Roadster gaat in de 2e review ronde van 2016 de strijd aan met o.a¬†UCS X34 Landspeeder,¬†Women of NASA,¬†LEGO Modular Construction Site,¬†LEGO Observatory Mountain view,¬†Spaceballs Eagle 5, de¬†Adams Family¬†Mansion,¬†Voltron Defender of the Universe,¬†The Large¬†Hadron Collider¬†en het¬†Merchant\’s House¬†project.

Je kan jouw mening laten horen in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussi√ęren.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO¬ģ is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO¬ģ Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media