Een wens van veel LEGO en LEGO Modular fans is toch wel een heuse LEGO store (niet alleen de exclusieve LEGO Store opening sets). Wat we lezen op verschillende fora is dat men dit prefereert in het Creator Expert thema maar deze bleef tot nu toe uit. Er is nu toch kans op een Modular LEGO Store, want het project heeft op LEGO Ideas 10.000 supporters bereikt.

In april werd dit project door kashaka geupload en kreeg al snel een paar duizend stemmen. De steun stagneerde niet en daardoor heeft het maar 6 maand geduurd voordat de 10.000 bereikt waren. 

En dat is niet zo raar. Het gebouw is enorm gedetailleerd en er is extra op kleine details gelet. Zo bevat het gebouw een PAB (Pick a Brick) muur, een sectie voor polybags en andere kleine LEGO sets en niet te vergeten LEGO dozen van verschillende thema\’s. 

Dit is gerealiseerd door gebruik te maken van verschillende kleuren LEGO tiles. De ontwerper geeft aan dat de kleuren verschillende thema\’s voor stellen en zo heb je rood voor Marvel en DC sets, blauw voor LEGO City, paars en roze voor LEGO Friends en Dark Grey voor LEGO Star Wars.

De LEGO Store Modular version heeft naast een grote glazen winkelpui ook een magazijn. Een leuke toevoeging als je het ons vraagt en daarmee ook een achterkant waar je wat mee kan. 

Je kan het project zelf bekijken op LEGO Ideas
De LEGO Ideas: LEGO Store Modular version gaat de strijd aan met:

LEGO Ideas: Hulkbuster UCS

LEGO Ideas: Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. \’The Bus\’

LEGO Ideas: Boat Repair Shop

Wat vind jij van de LEGO Store Modular version? Vind je het een leuk model en zie je deze graag tussen je andere Modulars of in je LEGO stad staan? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?