Het LEGO Ideas team heeft vorig jaar gewerkt aan de definitieve versie van de LEGO Ideas Medieval Blacksmith. Dankzij een aantal leaks dook de set al op. Maar, er gaat natuurlijk niets boven de officiele aankondiging. We presenteren jou de LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith. Lees alles over de set hieronder.


Het Medieval Blacksmith project van Clemens Fiedler wist heel wat LEGO fans enthousiast te krijgen om erop te stemmen. De focus lag ditmaal niet op kastelen, koningen die tegen elkaar strijden of de ridders op het slagveld, maar de helden die niet op de voorgrond treden; het normale volk. In dit geval in het bijzonder, de smid. Zonder smid geen harnassen en wapens, en zonder wapens en harnassen is een overwinning ver te zoeken.

Met de LEGO Ideas Medieval Blacksmith voorzie jij jouw ridderleger met de wapens en harnassen die ze nodig hebben. Het bijzondere design laat goed zien hoe huizen en gebouwen destijds werden gebouwd. De smederij is modulair opgebouwd, waardoor er makkelijk toegang is tot de verschillende ruimtes in het gebouw. Aan de buitenkant is een kleine groentetuin te vinden en is er ruimte voor de smid om de hitte in de smederij te ontvluchten. De set bevat 2164 onderdelen waaronder de smid, een boogschutter en twee Black Falcon ridders. Ook zijn er diverse dieren toegevoegd zoals een paard. De Medieval Blacksmith is 27cm hoog, 27cm breed en 21cm diep. De set is vanaf 1 februari te koop via LEGO voor een verkoopadviesprijs van €169,99.

LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith


VerkrijgbaarheidLEGO Medieval Blacksmith – Designer Video


Kom meer te weten over de Medieval Blacksmith aan de hand van de Designer Video. In de video maak je kennis met de designers van de set, worden er een aantal details onthuld en krijg je een beter beeld van de set en wat die te bieden heeft.


Officiële omschrijving


LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith

Neem even afstand van de moderne tijd en bouw dit imposante LEGO® Ideas Middeleeuwse smid (21325) displaymodel. De details van een gebouw met 3 verdiepingen uit de Middeleeuwen zijn prachtig nagemaakt in LEGO stijl. Het dak en de 2 bovenste lagen kunnen eraf, zodat je de volledig uitgeruste slaapkamer en keuken goed kunt bekijken. De werkplaats zit vol items die je ook in een echte middeleeuwse smidse zou tegenkomen. De set beschikt over een gloeiende smeltoven met een LEGO verlichtingssteen, plus een tuin met een bouwbare appelboom en waterput. Minifiguren en meer Er zijn 4 minifiguren om het tafereel tot leven te brengen: een smid, een boogschutter en 2 zwarte valkenridders met 4 zwaarden, 3 schilden en een hellebaard, plus een verstelbaar paard met een wagen, een hond en een boomkikker. Stijlvol geschenk Deze set maakt deel uit van een collectie inspirerende LEGO sets die volwassenen helpen zich op een creatieve manier te ontspannen. Een geweldig cadeau voor jezelf of een dierbare.

LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith

  • Leg de architectonische details van een middeleeuwse smidse en woonhuis vast en ga terug in de tijd. Geniet van een moment voor jezelf tijdens het bouwen van dit LEGO® Ideas displaymodel (21325).
  • Inclusief 4 minifiguren: een smid, een boogschutter en 2 zwarte valkenridders met 4 zwaarden, 3 schilden en een hellebaard, plus een verstelbaar paard met een bouwbare wagen en figuren van een hond en een boomkikker.
  • Dit gebouw met 3 verdiepingen heeft een afneembaar dak en je kunt de bovenste 2 verdiepingen eraf halen, zodat je gemakkelijk bij de volledig ingerichte slaapkamer, keuken en werkplaats kunt. De tuin bevat een appelboom en een waterput.
  • De werkplaats zit tot de nok toe vol accessoires zoals gereedschap, steenkool en harnassen. Druk op de blaasbalg om de LEGO® verlichtingssteen in de smeltoven van de smederij te activeren en deze te laten opgloeien.
  • De set is ca. 27 cm hoog, 27 cm breed en 21 cm diep. Een indrukwekkend bouwbaar model om te fotograferen en te delen en een geweldig cadeau voor jezelf of voor een LEGO® fan en hobbyist.
  • Een LR41 knoopcelbatterij is inbegrepen voor de LEGO® verlichtingssteen in deze bouwset voor volwassenen.
  • Dit 2164-delige verzamelmodel bevat een geïllustreerd boekje met informatie over de fan die deze set bedacht heeft en de LEGO® ontwerpers ervan, plus duidelijke instructies zodat zelfs beginnende LEGO bouwers vol vertrouwen kunnen gaan bouwen.

Laat van je horen!

We zijn benieuw wat jij van deze LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith vindt? Vind je de set geslaagd, had je liever iets anders gezien of moet je de set eerst in het echt zien voordat je een besluit kunt nemen? We lezen graag jouw mening in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?