Je moet wel onder een steen hebben geleefd om de serie The Little House on the Prairie niet te kennen. Nu snappen we dat de jongeren dezer dagen de serie wellicht niet kennen maar voor de oudere generatie is er eigenlijk geen excuus. Fans van de serie zullen blij zijn met het nieuws dat de LEGO Ideas inzending: Plum Creek – The Little House on the Prairie de 10.000 supporters heeft bereikt. 

Een korte samenvatting van de serie voor diegenen die de serie niet kennen:

De pioniers familie Ingalls verhuist naar Walnut Grove in Minnesota waar ze een leven proberen op te bouwen. Dit komt met de nodige aanpassingen en avonturen en de serie is jarenlang op tv uitgezonden en tot op vandaag nog steeds erg populair. 

LEGO Ideas: Plum Creek – The Little House on the Prairie

 

\

\

Het project door SeigneurFett bestaat uit de Ingalls huis met bijbehorende schuur en paard en wagen, een beekje met boom en 5 minifigures. Onder de minifigs zien we Charles, Caroline, Mary, Laura, Carrie en als extra hond Jack.

SeigneurFett geeft aan dat het project zoals hij hem heeft ingezonden op LEGO Ideas te groot is als set, maar door het bereiken van de 10.000 stemmen hoopt hij dat LEGO het project toch gaat ontwikkelen maar dan in kleinere formaat, maximaal 1500 onderdelen. 

\

\

Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening over dit project, zie je er wat in dat dot als LEGO Ideas set in de winkels komt te liggen of juist niet. Reageren kan zoals gewoonlijk in een reactie onder dit artikel of via social media. 

Plum Creek – The Little House on the Prairie gaat in de tweede review fase van 2016 de strijd aan met o.a Lovelace & Babbage Build the First ComputerLamborghini Veneno RoadsterUCS X34 LandspeederWomen of NASALEGO Modular Construction SiteLEGO Observatory Mountain viewSpaceballs Eagle 5Adams Family MansionVoltron Defender of the UniverseThe Large Hadron Collider en het Merchant\’s House.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?