Ondertussen kennen de meeste van jullie JKBrickworks wel van hun Youtube kanaal en de bijbehorende creaties. Maar ze zijn ook verantwoordelijk voor enkele projecten op LEGO ideas, waaronder de LEGO Maze welke als set in de winkels is verschenen. Ze presenteren nu een nieuw project, LEGO Ideas: Pop-Up Book. 

Ben je niet bekend met JK Brickworks dan raden we je aan hun Youtube kanaal eens te bekijken. Ook de LEGO Ideas Particle accelerator en de Sisyphus Automata komen van hun hand.

LEGO Ideas: Pop-Up Book 

\

Het Pop-Up Book biedt de mogelijkheid om verschillende scenes na te maken doordat er slim gebruik gemaakt wordt van Technic onderdelen. Hierdoor zal het boek met gemak open en dicht gedaan kunnen worden zonder dat het Pop-Up gedeelte uit elkaar valt.
Enkele voorbeelden van scènes die gegeven worden zijn Western, Roodkapje, Space en een piratenschip. 

\

\

\

Op LEGO Ideas geven ze aan dat ze de bedoeling hebben dat dit als set in de winkel komt te liggen met een kleine selectie aan minifigures en twee tot drie scènes die gebouwd kunnen worden. 
Om een goed beeld van het project te krijgen kan je de onderstaande video bekijken:

Wat vind jij van dit project en denk je dat het een leuke toevoeging is aan de collectie van menig LEGO fan, of zie je liever iets anders goedgekeurd worden? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media. 

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?