Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Powered Up San Francisco Cable Car van DaddyO.


Wanneer je een aantal iconische dingen moet noemen over San Francisco, dan is de Cable Car er zeker een van. Het is de laatste handbediende kabeltram die nog in gebruik is en heeft twee routes die je door San Francisco leiden. De door fan-designer DaddyO ontworpen San Francisco Cable Car geeft je de mogelijkheid om deze tram aan je stad of collectie toe te voegen. De Cable Car is zo ontworpen dat er gebruik gemaakt wordt van het Powerd Up systeem en de standaard rails van LEGO. Het model is kleiner dan een volledige LEGO trein en is gemaakt met iets minder dan 500 onderdelen.

LEGO Ideas Powered Up San Francisco Cable Car

LEGO Ideas Powered Up San Francisco Cable Car

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit Powered Up San Francisco Cable Car project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?