Ben je aan het wachten op de LEGO Ideas Adventure Time, LEGO Ideas Appolo 11 of de LEGO Ideas Old Fishing Store sets? Goed nieuws, want LEGO heeft vandaag via het LEGO Ideas blog een update gegeven m.b.t. deze LEGO Ideas sets.

\

Allereerst geeft men aan dat 2016 een fantastisch jaar was. Dit met name door de projecten die we hebben zien verschijnen en de projecten die door de review ronde zijn gekomen. Ook is men blij met de veranderingen die het afgelopen jaar zijn gemaakt in het LEGO Ideas concept. 

Men geeft aan in 2017 nog een aantal flinke veranderingen door te gaan voeren. Hier hebben ze grote plannen voor.

Natuurlijk het belangrijkste nieuws zijn de projecten die goedgekeurd zijn en daarom dus als set op de markt gebracht gaan worden. 

LEGO Ideas 21308 Adventure Time

De set stond gepland voor een release van 1 januari 2017, maar men heeft deze naar voren geplaatst. Voor de fans en verzamelaars is de set vanaf 26 december beschikbaar. 

LEGO Ideas Apollo 11 Saturn V

Het team geeft aan dat dit één van de lastigste projecten is waar men aan gewerkt heeft, als het gaat om LEGO Ideas sets. Het model is inmiddels gerealiseerd en er is nog wat werk te doen voordat hij in de winkels komt te liggen. Wellicht prijsbeleid, instructies, box-art, etc etc. 

De verwachte releasedatum is ergens halverwege 2017. Wij schatten dat we de set rond april/mei kunnen verwachten. 

LEGO Ideas Old Fishing Store

LEGO designer Adam is momenteel bezig de puntjes op de i te zetten voordat het definitieve model gerealiseerd is. Men verwacht dat de set in de herfst gereleased gaat worden. We schatten medio oktober/november.

Dit waren de updates. Zoals gewoonlijk zal je de ontwikkelingen kunnen volgen op de LEGO Ideas website, maar dit kan natuurlijk ook bij ons. 

Jouw mening telt!

Naar welk project kijk jij het meest uit en ben jij blij dat LEGO een update geeft m.b.t. de goedgekeurde projecten? Wij zien graag jouw reactie tegemoet onder dit artikel of via social media. 

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?