Het LEGO Ideas The A-team Van and Crew is het volgende project dat de 10K supporters bereikt heeft. De inzending brengt het bekende bestelwagen evenals de personages uit The A-team naar de wondere wereld van LEGO. 


Ben jij fan van iconische voertuigen uit verschillende series/films? Dan hebben we goed nieuws. Dit LEGO Ideas The A-team: Van and Crew heeft voldoende fans achter zich kunnen scharen en maakt nu kans om als echte set te worden uitgebracht. Naast het bekende busje zijn er Minifigures van  BA Baracus, Hannibal, Face en Howling Mad Murdock toegevoegd. Het bekende A-team busje is gemaakt op een 8-Studs breedte, wat wilt zeggen dat deze uitermate geschikt is om Minifigures in te plaatsen. Om een ideetje te geven, de afmetingen zijn 8cm breed, 18cm lang en 9,5cm hoog. Het LEGO Ideas team zal nu beslissen om als een LEGO set uit te brengen.

LEGO Ideas The A-team Van and Crew

LEGO Ideas The A-team Van and Crew

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The A-team Van and Crew project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The A-team Van and Crew project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?