LEGO Ideas project nummer 24 die zich plaatst voor de eerste LEGO Ideas reviewronde is een feit. Wellicht dat we later vandaag zelfs nummer 25 mogen verwelkomen. Nu gaat de aandacht even uit naar de LEGO Ideas The Legend of Zelda: Hyrule Castle inzending van BrickGallery.

LEGO Ideas The Legend of Zelda: Hyrule Castle

LEGO Ideas The Legend of Zelda Hyrule Castle

Binnen een maand op Ideas de 10.000 stemmen vergaren is een knappe prestatie. Gemiddeld zijn de inzendingen een aantal maanden of zelfs jaren verder, alvorens ze dat magische getal achter hun naam hebben staan. De LEGO Ideas The Legend of Zelda: Hyrule Castle ging in ieder geval als een speer.

LEGO Ideas The Legend of Zelda Hyrule Castle

Gezien LEGO en Nintendo samenwerken, dacht de fan-designer een kansje te wagen en een Zelda set voor te stellen. Dat heeft hem geen windeieren opgeleverd. Het Hyrule kasteel is zo getrouw mogelijk nagebouwd aan de hand van screenshots. Het kasteel bestaat uit een façade met daarin verwerkt de troonzaal van Hyrule Castle. Bijgevoegd zijn een aantal Guardians, de antagonist Calamity Ganon, een Korok en natuurlijk Link. Het kasteel is deels modulair voor maximaal speelplezier.

LEGO Ideas The Legend of Zelda Hyrule Castle

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

LEGO Ideas The Legend of Zelda Hyrule Castle

Wat vind jij van dit project?

We zijn benieuwd wat jij van dit project vindt en of je een The Legend of Zelda set wel kunt waarderen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.