Terwijl we wachten op nieuwe review-uitslagen van LEGO Ideas is er weer een nieuw project dat de 10.000 supporters heeft bereikt, de LEGO Ideas: X34 Landspeeder van Psyence-.

Het bouwwerk van Psyence- bestaat inclusief standaard uit zo\’n 2798 onderdelen. Volgens Psyence- heeft hij veel research gedaan naar de Landspeeder alvorens hij het is gaan bouwen om zo, een zo gedetailleerd mogelijk model te kunnen bouwen.

\"\"

\"\"

De reden voor een UCS Landspeeder is dat we in het verleden in het Star Wars thema meestal ruimteschepen als sets hebben zien verschijnen. Om dit wat tegenwicht te geven, heeft hij besloten om de X34 Landspeeder te bouwen en in te zenden.

\"\"

\"\"

Wat vind jij van dit model en denk jij dat het kans maakt om door LEGO uitgebracht te worden als Ideas set? Je kan ons diy laten weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

De LEGO Ideas: UCS X34 Landspeeder gaat in de 2e review ronde van 2016 de strijd aan met o.a LEGO Ideas Women of NASALEGO Modular Construction SiteLEGO Observatory Mountain viewSpaceballs Eagle 5, de Adams Family MansionVoltron Defender of the UniverseThe Large Hadron Collider en het Merchant\’s House project.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?