In 2023 zal Indiana Jones 5 op het witte doek verschijnen. Het lijkt erop dat The LEGO Group het LEGO Indiana Jones thema weer tot leven gaat wekken en sets uit gaat brengen die gebaseerd zijn op de eerste films, en het nog te verschijnen vijfde deel. Althans, als we de geruchten mogen geloven.


LEGO Indiana Jones banner

Het LEGO Indiana Jones thema was erg populair. Niet alleen werden er sets van uitgebracht, er verschenen ook twee LEGO Indiana Jones videogames. Maar aan alles komt een einde, zo ook LEGO Indiana Jones. Nu Disney een vijfde film aan het maken is die in 2023 zal verschijnen, lijkt het enkel een kwestie van tijd dat er sets van verschijnen. Disney en The LEGO Group weten elkaar wat dat betreft prima te vinden.

Nu is er geen concrete info over de sets, maar er gaan wel wat geruchten rond. Zo zou The LEGO Group zes sets in de planning hebben staan. De sets spelen zowel in op de nieuwe film als de eerder verschenen films. Eerdere geruchten spraken over een release deze zomer, maar nieuwe hinten naar een release in oktober vanwege de uitstel van de film naar 2023.

LEGO Indiana Jones banner

Dit gerucht is kracht bijgezet doordat de Spaanse retailer Electric Bricks vier productpagina’s online heeft gezet van sets met de codenaam “Coconut” met een release van oktober 2022. Nu wil dit niet direct zeggen dat het hier om LEGO Indiana Jones producten gaat, want LEGO lijkt ook te werken aan Avatar 2 sets. Die film verschijnt eind 2022, waardoor de release van Avatar sets logischer lijkt. Een andere mogelijkheid is dat LEGO in eerste instantie maar vier van de zes sets uit gaat brengen dit jaar en volgend jaar de overige.

Voor nu lijkt de terugkeer van het thema redelijk voor de hand liggend, maar we houden een slag om de arm. Zodra er meer info is over LEGO Indiana Jones, de LEGO Avatar sets en de sets met codenaam “coconut”, zullen we dat zo spoedig laten weten. Neem deze geruchten voor nu met een korreltje zout.


Laat van je horen!

Wat vind jij ervan dat LEGO Indiana Jones wellicht een rentree maakt? Wordt je al voorzichtig enthousiast of houd je de enthousiasme nog even in bedwang? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?