De LEGO Inside Tour is na twee jaar van afwezigheid terug van weggeweest. Volgend jaar wordt de LEGO Inside Tour 2022 opnieuw georganiseerd en je kan je hier binnenkort voor inschrijven. Let wel op, een ticket brengt een flink prijskaartje met zich mee, maar je krijg hier een unieke ervaring voor terug.


Binnenkort starten de inschrijvingen om kans te maken op een deelname aan de LEGO Inside Tour 2022. Tijdens de LEGO Inside Tour krijg je een unieke ervaring voorschotelt die beschouwd wordt als hoogtepunt voor elke LEGO fan. Tijdens de Inside Tour krijg je de mogelijkheid om Ole Kirk Kristiansen’s originele huis te bezoeken waar een uitzonderlijke verzameling aan LEGO sets en modellen tentoongesteld staan. Je zal verschillende LEGO werknemers evenals verschillende LEGO Designers ontmoeten. Ze laten jou zien waaruit hun dag bestaat en je beleeft samen met de designers een unieke bouwervaring. Als kers op de taart staat er een bezoek aan de LEGO fabriek gepland en de personeelswinkel. Aan het einde van de rondleiding krijg je een exclusieve Inside Tour set, die alleen met deze rondleiding te verkrijgen is. Het is momenteel niet geweten welke set dit precies zal zijn.

LEGO Inside Tour 2022 (1)

De rondleidingen vinden plaats op volgende dagen in 2022:

  • 18-20 mei
  • 1-3 juni
  • 31 augustus – 2 september
  • 14-16 september

Heel deze ervaring kent een hoog prijskaartje van 14.500 DKK, wat omgerekend zo’n €1950 is. Hiertegenover staat dus een 2,5 daagse ervaring die je maar één keer in je leven zal meemaken. In deze prijs zitten de verschillende rondleidingen en bezoeken, alsook twee overnachtingen inclusief ontbijt. Voor het vervoer heen en terug naar Billund, Hotel LEGOLAND dien je zelf te zorgen. Inschrijvingen voor de LEGO Inside Tour 2022 starten op 26 oktober om 10u en sluiten af op 29 oktober om 10u. Let op dat een inschrijving je niet verzekerd dat je ingeloot wordt. Via de website van het LEGO House kan je meer info vinden en je hiervoor inschrijven.

LEGO Inside Tour 2022 (1)


Laat van je horen!

We zijn benieuwd of jij van plan bent volgend jaar aan de LEGO Inside Tour 2022 mee te doen? Mocht je dit niet gaan doen of als je dit al eens meegemaakt hebt, dan horen we het ook graag.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?