Afgelopen maand kon je op Bouwsteentjes.info al lezen dat je bij Dreamland een exclusieve LEGO Jurassic World set kunt winnen als je één of meerdere LEGO Jurassic World sets koopt. Van de set zijn er maar 500 wereldwijd en hierdoor dus een waar collectors item. We hebben goed nieuws omtrent deze exclusieve set, want je kunt hem momenteel ook winnen in Nederland!

LEGO Jurassic World 4000031 Exclusive T-Rex

LEGO Jurassic World 4000031 Exclusive T-Rex

De set is te winnen via de Intertoys. Als je in de periode van 4 t/m 23 juni 2018 een LEGO Jurassic World set koopt en het deelnameformulier invult maak je kans op 1 van de 100 exclusieve LEGO Jurassic World 4000031 Exclusive T-Rex sets. Deze actie is zowel online als in de winkels geldig. Meer informatie vind je op Intertoys.nl.

Maar er is meer, want je krijgt nu tijdelijk 15% korting op alle LEGO Jurassic World sets bij de Intertoys. De actie loopt tot en met 24 juni 2018. Mocht je mee willen doen met de winactie dan is het nu extra voordelig er een set voor te kopen.

Nu we toch geheel met Jurassic World bezig zijn, je kunt kaartjes winnen voor World of Dinos in Utrecht als je een Untamed Baby Raptor koopt. Het is niet LEGO gerelateerd, maar we vonden het het noemen waard.

Jurassic World L'Exposition

Om dit prehistorische avontuur dan af te maken, op zaterdag 16 juni is er in alle Intertoys winkels een speurtocht waarbij je kans maakt op het winnen van een volledig verzorgde reis voor vier personen naar Jurassic World L’Exposition in Parijs, of één van de 20 Jurassic World prijzenpakketten.

Zoals je kunt lezen is er genoeg te beleven op het gebied van winacties en promoties bij de Intertoys. Vind je deze promoties nou helemaal niets, dan raden we je aan onze LEGO Aanbiedingenpagina in de gaten te houden voor andere aanbiedingen en promoties bij andere retailers.


Jouw mening telt!

Ben jij van plan een kansje te wagen om de LEGO Jurassic World 4000031 Limited edition T-Rex in de wacht te slepen of ga je profiteren van de aanbiedingen of andere acties bij de Intertoys? We zijn benieuwd en lezen het graag in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?