Vorig jaar werd de LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar tv series aangekondigd. De serie zal binnenkort op dvd verschijnen. Hieronder kun je alles over de serie lezen en waar je hem kunt kopen.

LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar

LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar

De tv serie zal gebaseerd zijn op het Jurassic World franchise, maar een opzichzelfstaand avontuur zijn. De serie speelt zich af drie jaar voor de gebeurtenissen uit Jurassic World en één jaar na die van LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit. De dvd heeft een speelduur van 270 minuten. Van de serie zijn ook vier LEGO Jurassic World sets verschenen.

LEGO Jurassic World 75935 Baryonyx Face-Off: The Treasure Hunt

Het is 2012 en de pas aangenomen dierengedragstherapeut, Owen Grady, en assistent manager Claire Dearing, moeten op Isla Nublar samenwerken om alles aan te pakken wat in Jurassic World op hun pad komt. Van weggelopen dinosaurussen, menigten toeristen, onvoorspelbaar tropisch weer tot een impulsieve baas. Bovendien krijgt het duo In LEGO Jurassic World: De Legende van Isla Nublar ook te maken met een mysterieuze saboteur die op zoek is naar een legendarische schat. Hij wil Jurassic World voor altijd vernietigen! Wat zou er nou mis kunnen gaan? Nou… alles.

Release: 15 april 2020
Prijs: ± €10,99
Inclusief:
Waar te koop: Bol.com | Bookspot | Wehkamp


Wat is jouw mening?

We zijn benieuwd wat jij van deze LEGO Jurassic World serie vindt. Ben je van plan om hem in huis te halen of spreken enkel de LEGO sets jou aan? Laat je mening achter in een reactie op de website.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media