Vorig jaar werd de LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar tv series aangekondigd. De serie zal binnenkort op dvd verschijnen. Hieronder kun je alles over de serie lezen en waar je hem kunt kopen.


De tv serie zal gebaseerd zijn op het Jurassic World franchise, maar een opzichzelfstaand avontuur zijn. De serie speelt zich af drie jaar voor de gebeurtenissen uit Jurassic World en één jaar na die van LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit. De dvd heeft een speelduur van 270 minuten. Van de serie zijn ook vier LEGO Jurassic World sets verschenen.

LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar

Officiële omschrijving:

Het is 2012 en de pas aangenomen dierengedragstherapeut, Owen Grady, en assistent manager Claire Dearing, moeten op Isla Nublar samenwerken om alles aan te pakken wat in Jurassic World op hun pad komt. Van weggelopen dinosaurussen, menigten toeristen, onvoorspelbaar tropisch weer tot een impulsieve baas. Bovendien krijgt het duo In LEGO Jurassic World: De Legende van Isla Nublar ook te maken met een mysterieuze saboteur die op zoek is naar een legendarische schat. Hij wil Jurassic World voor altijd vernietigen! Wat zou er nou mis kunnen gaan? Nou… alles.

Release: 15 april 2020
Prijs: ± €10,99
Inclusief: –
Waar te koop: Bol.com | Bookspot | Wehkamp

LEGO Jurassic World 75935 Baryonyx Face-Off: The Treasure Hunt

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?