Deze eerder gepubliceerde kerstspecial hebben vanwege de aankomende kerstdagen naar boven gehaald. Veel lees- en bouwplezier en alvast fijne kerstdagen.

Als je al enige tijd AFOL bent en veel op het wereldwijde web zit, dan komt de naam Chris McVeigh je misschien wel bekend voor. De beste man staat namelijk bekend om zijn creaties en als LEGO Designer. Met name de creaties m.b.t. de feestdagen weten veel LEGO fans te enthousiasmeren. Een groot deel hiervan zijn gratis te downloaden.


Chris heeft in de loop der jaren een breed scala aan kerstballen, ornamenten en Brick-Sketches gebouwd. Dit gaat van standaard kerstballen en ornamenten naar game consoles, bonsai boompjes, kerstballen en ornamenten in een bepaald thema. Natuurlijk allemaal gebouwd met LEGO. Omdat het bijna kerst is en om nog meer plezier uit je hobby te halen, hebben we een aantal van zijn kerstcreaties – inclusief link voor het downloaden van de instructies – uitgelicht zodat jij ze na kunt bouwen.

ChristChristmas Ornaments door Chris McVeighmas Ornaments Book door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Dit is maar een hele kleine selectie van wat Chris McVeigh aanbiedt op zijn website. Als je dit interessant vindt, dan kun je meer gratis instructies downloaden op www.chrismcveigh.com.

LEGO kerstballen en ornamenten

Chris McVeigh heeft twee boeken uitgegeven waar instructies in staan voor een selectie van zijn kerstornamenten. De boeken zijn bij de onderstaande retailers te vinden:

Hopelijk hebben we jullie kunnen helpen met wat inspiratie voor in de kerstboom, aan de guirlande of gewoon zomaar ergens in huis. Het is natuurlijk een extra uitdaging als je zelf aan de slag gaat en wat gaat bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos en wie weet heb jij straks jouw eigen unieke LEGO kerstballen in de boom hangen.


Laat van je horen!

Wat vind jij van de creaties van Chris en denk je dat je een aantal instructies gaat downloaden, of ben je zo creatief dat jij jouw eigen LEGO kerstballen of ornamenten gaat bouwen? Wat zijn erg benieuwd en lezen graag jouw reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?