In augustus komt LEGO met nieuwe LEGO sets gebaseerd op de Harry Potter films en LEGO sets gebaseerd op de Fantastic Beasts franchise. Om LEGO fans straks te voorzien van informatie over deze thema’s heeft het bedrijf de LEGO Wizarding World mini website gelanceerd. 

LEGO Wizarding World mini website

De LEGO Wizarding World mini website laat op dit moment niets anders zien dan de onderstaande afbeelding.

LEGO Wizarding World mini website

Dat maakt het echter niet minder interessant, want de mini website zal op een later moment een bron van informatie kunnen zijn voor de aankomende LEGO Harry Potter en LEGO Fantastic Beasts sets. Wij houden de website in ieder geval voor je in de gaten en zodra er meer informatie verschijnt over toekomstige HP of FB sets zullen we dat mededelen.

LEGO Harry Potter 75954 Hogwarts Great Hall

De eerste twee sets in het LEGO Harry Potter en LEGO Fantastic Beasts thema zijn al door LEGO onthuld. Met de LEGO Harry Potter 75954 Hogwarts Great Hal haal je een deel van Hogwarts in huis met een brede selectie aan Harry Potter Minifigures. Met de LEGO Fantastic Beasts Grindelwald’s Escape kun je de ontsnapping van Grindelwald naspelen. Beide sets staan op de planning voor een release in augustus. In de thema’s staan voor de jaar nog een aantal LEGO BrickHeadz, standaard LEGO sets, een CMF lijn en een Hogwarts Castle D2C op de planning (althans als we de geruchten moeten geloven).

LEGO Fantastic Beasts Grindelwald´s Escape


Jouw mening telt!

Ga jij de LEGO Wizarding World mini website in de gaten houden voor alles over het LEGO Harry Potter en LEGO Fantastic Beasts sets en extras? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?