Eerder dit jaar kon je hier op Bouwsteentjes.info al het e.e.a. lezen over het LEGO Lead User Lab. Het programma is nu enkele weken volop data en feedback aan het verzamelen onder de AFOL. Omdat jij kunt helpen hebben ze een kort onderzoek beschikbaar gesteld en de LEGO Ambassadors gevraagd deze te delen met hun community.

LEGO Lead User Lab AFOL interesse onderzoek

Het onderzoek is gericht op randartikelen die jij gebruikt of van plan bent te gaan gebruiken in bouwwerken. De drie topics zijn verlichting, sieraden en het aanpassen van onderdelen. Let op dat dit enkel een onderzoek is en dat LEGO niet garandeert dat dergelijk mogelijkheden in de toekomst door het bedrijf beschikbaar worden gesteld. Desondanks weten ze dat er AFOL zijn die hier druk mee bezig zijn. Door jouw mening te geven zullen ze de populariteit en mogelijkheden kunnen bekijken. Wie weet zal LEGO er in de toekomst op inspelen.

Jij kunt het onderzoek invullen op https://www.surveymonkey.com/r/WM8LBZY. Het onderzoek neemt ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag en is enkel in het Engels beschikbaar.

Laat van je horen!

Heb jij het onderzoek ingevuld? Wat vind jij van de vragen, de topics en de mogelijkheden die LEGO bekijkt? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.