LEGO heeft op YouTube twee video’s geüpload, waarop te zien is dat ze bij aankoop van de LEGO Spring Lantern Festival of de LEGO Story of Nian, een Lunar New Year Pagoda of Lunar New Year Lantern GWP (Gift With Purchase) cadeau geven.


De twee video’s zijn korte promo’s van de twee nieuwe sets die begin januari verkrijgbaar zijn. Aan het einde van de video’s laat LEGO weten dat je bij aankoop van de sets, beide GWP sets cadeau kunt krijgen. Hoewel de twee GWP bouwwerken niet enorm bijzonder zijn, is het toch een leuke geste voor wie de sets gaat kopen. Wel hangt er een groot vraagteken boven de promo’s. Namelijk of ze wereldwijd ingezet worden of enkel beschikbaar zijn voor Azië, China, e.d. Voor nu is daarover geen informatie beschikbaar. Uiteraard zullen we dit artikel van een update voorzien zodra we meer te weten zijn gekomen.

LEGO Lunar New Year Pagoda & Lunar New Year Lantern GWP


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Lunar New Year Pagoda & Lunar New Year Lantern GWP sets? Zou dit een extra reden zijn de twee Lunar New Year sets in huis te halen, was je dit sowieso al van plan of spreken de sets jou niet aan? Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?