Voor wie eksterogen heeft en reikhalzend naar de bouwbare Infinity Gauntlet uit zit te kijken hebben we goed nieuws. De LEGO Marvel 76191 Infinity Gauntlet is namelijk als pre-order te koop via LEGO.


De LEGO Marvel 76191 Infinity Gauntlet bestaat uiteraard uit een bouwbare Infinity Gauntlet met de bijhorende Infinity Stones. Voor wie niet bekend is met het onderwerp, hiermee deed Thanos (antagonist) met een simpele klik van de vingers, de helft van het leven in het universum verdwijnen. Deze gebeurtenis wordt ook wel ‘The Snap’ of ‘the Blip’ genoemd en is een iconisch moment in de franchise.

LEGO Marvel 76191 Infinity GauntletMet de LEGO Marvel 76191 Infinity Gauntlet kan je nu zelf deze gebeurtenis in gang zetten! De set bestaat uit 590 onderdelen waarmee je de handschoen, stenen en een standaard kan bouwen. Niet alleen is dit een interessante set voor fans van het onderwerp, maar ook voor fans van goudkleurige onderdelen. Naar verluid zou deze set de meeste goudkleurige onderdelen bevatten tot nu toe. De LEGO Infinity Gauntlet is vanaf nu te pre-ordered via LEGO en kost €69,99.

LEGO Marvel 76191 Infinity Gauntlet

Officiële omschrijving

LEGO® Marvel Infinity Gauntlet (76191) is een uitdagend bouwproject dat de bouwer beloont met een indrukwekkende blikvanger die de betoverende Marvel stijl perfect weet uit te dragen.

Verzamelmodel uit de Marvel films
Deze versie van LEGO stenen van de Infinity Gauntlet uit de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame weet gegarandeerd ieders aandacht en interesse te wekken, waar je hem ook neerzet. Met zijn verstelbare vingers, felgekleurde Infinity Stones en een informatiebordje op een stevige basis vormt deze gouden handschoen een boeiende bouwuitdaging met een fantastisch resultaat.

LEGO modelbouwsets
Ontsnap even aan je drukke dagelijkse leven, geniet en kom tot rust met LEGO bouwsets voor volwassenen: perfect voor iedereen met een interesse in creatieve bouwprojecten of comics.

  • De prachtige LEGO® Marvel Infinity Gauntlet (76191) weerspiegelt de betoverende stijl van de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.
  • Deze authentieke goudkleurige versie van LEGO® stenen van de beroemde Infinity Gauntlet bevat kleurrijke Infinity Stones en een stevige standaard met een informatiebordje.
  • Met dit 590-delige model kunnen volwassen Marvel fans zich helemaal onderdompelen in het creatieve bouwproces waarin ze een van de meest herkenbare – en verwoestende – wapens uit de comicgeschiedenis namaken.
  • Dit opvallende bouw- en displaymodel is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke modelbouwer of volwassen fan van het Marvel Universum.
  • Dit fascinerende model is ca. 31 cm hoog, 13 cm breed en 11 cm diep en vormt een aantrekkelijke gespreksstarter, of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Marvel 76191 Infinity Gauntlet? Vind jij de set goed gelukt en wil jij deze set graag aan je verzameling toevoegen? Of had je de set liever anders gezien? Laat je mening achter in de reacties.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?