Via de website van LEGO zijn de officiële visuals van de LEGO Marvel 76196 Advent Calendar opgedoken. Hieronder lees je meer over deze nieuwe advent kalender en de inhoud. Als je graag spoilers wilt vermijden, raden we aan het artikel niet verder te lezen.


Let op: dit artikel bevat spoilers.

De LEGO Marvel 76196 Advent Calendar 2021 is vergelijkbaar met de overige LEGO adventskalenders en zal bestaan uit Minifigures en kleine bouwwerken van voertuigen of randbouwwerken. LEGO Marvel fans kunnen dit jaar dus eindelijk 24 dagen lang een vakje openen. Voor fans van het thema valt er dus heel wat te beleven en is de kalender een eenvoudige manier op een Infinity Gauntlet volledig vol te krijgen met de Infinity Stones. De LEGO Marvel 76196 Advent Calendar 2021 staat gepland voor een release op 1 september en kost €29,99.

LEGO Harry Potter 76390 Advent Calendar (3)


Verras een Marvel fan van 7 jaar of ouder met een speciaal superheldencadeau: de LEGO® Marvel De Avengers adventkalender (76196).

Een magische mix van Marvel Avengers cadeautjes
Elk van de 24 vakjes van de kalender bevat een dagelijks cadeautje dat kinderen in de aanloop naar kerst kunnen bouwen. Zo zijn er 7 minifiguren – Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Captain Marvel, Thanos en Nick Fury – plus leuke voorwerpen en accessoires uit het Marvel Universum: een Quinjet, Helicarrier, Spider-Man drone, Avengers toren en nog veel meer. Naarmate de kerstdagen dichterbij komen, kunnen kinderen de cadeautjes combineren voor eindeloze spannende superheldenavonturen.

Het hele jaar door creatief speelplezier
Kinderen kunnen deze coole verzameling bouwspeelgoed combineren met hun andere LEGO Marvel speelsets voor nog meer fantasierijke speelmogelijkheden – het hele jaar door.

  • Verras Marvel fans met een speciale decemberverrassing met superheldenthema met de LEGO® Marvel De Avengers adventkalender (76196). Achter elk van de 24 deurtjes vind je een leuk cadeautje om te bouwen, mee te spelen en neer te zetten.
  • Inclusief 7 minifiguren – Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Captain Marvel, Thanos en Nick Fury – plus leuke voorwerpen en geweldige accessoires uit het Marvel Universum.
  • Naarmate de kerstdagen dichterbij komen, kunnen kinderen de cadeautjes combineren om hun fantasierijke Marvel avonturen tot leven te laten komen.
  • Deze supercoole adventkalender is een ideaal decembercadeau voor jonge superhelden vanaf 7 jaar met 24 dagen vol verrassingen en inspiratie waar ze het hele jaar door plezier van zullen hebben.
  • Je kunt de 24 cadeautjes in deze bijzondere adventkalender uitstekend combineren met andere LEGO® Marvel sets voor nog meer creatief bouwplezier, fantasierijke speelmogelijkheden en indrukwekkende displays.
  • Bouwbare minimodellen zijn onder andere een Quinjet, Helicarrier, Spider-Man drone en Avengers toren.
  • Vakje 24 bevat een geweldige verrassing (hint: het is een van de machtigste voorwerpen in het universum!).

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze nieuwe LEGO Marvel 76196 Advent Calendar 2021? Word je er enthousiast van, valt hij naar jouw mening tegen Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?