Er gingen naast geruchten over een Marvel Advent Calendar ook geruchten de ronde over een Marvel Collectable Minifigures Serie. Nu lijken deze geruchten iets concreter geworden te zijn dankzij een bericht op Instagram van 1414FalconFan. Veel fans vroegen zich af uit welke Minifigures deze serie zou kunnen bestaan. Daar zijn nu enkele geruchten over opgedoken. 


Als we de geruchten mogen geloven, heeft LEGO nog een aangename verrassing voor de LEGO Marvel fans in de stijgers staan. Tal van geruchten gingen al de ronde over een toekomstige Marvel sets en een bijhorende Advent Calendar, maar nu lijkt die van de Marvel Collectible Minifigures (CMF) ook wat concreter te worden. Als we een bericht van 1414FalconFan op Instagram mogen geloven, weten we nu waarop de serie gebaseerd zal zijn. De Marvel CMF zou bestaan uit twaalf Minifiguren uit verschillende Marvel series op Disney+.

Dit betekent dat we Minifigures uit de WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, en de What If..? series kunnen verwachten. Denk dan maar aan enkele van deze belangrijke personages met hun outfits zoals je deze in de series kunt zien. Aangezien de series nu beperkt zijn tot 12 Minifigures is het vanzelfsprekend dat niet alle personages hun opwachting zullen maken. Maar als je fan bent van Marvel en de series op Disney+ kan dit wel eens heel goed nieuws zijn.

Marvel Collectable Minifigures Serie

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over een aankomende LEGO Marvel Collectable Minifigures Serie? Denk jij dat er waarheid zit in de geruchten? Indien wel, welke Minifigures uit de series had jij graag zien verschijnen? Als je denk dat LEGO nooit een Marvel Collectable Serie zou uitbrengen, horen we dit ook graag. Laat je mening achter als een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?