In navolging van de LEGO Harry Potter Collection, komt Warner Bros. Games binnenkort met de LEGO Marvel Collection voor de Xbox One en PS4. De collectie zal alle drie de LEGO Marvel games bevatten en alle aanvullende content.

LEGO Marvel Collection

De LEGO Marvel Collection bevat drie games en alle aanvullende content die voor die games uitgegeven zijn. De games zijn LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel Super Heroes 2 en LEGO Marvel Avengers. De DLC-pakketten bestaan o.a. uit nieuwe superhelden en superschruken en missies. De games zal op 25 maart in de winkels liggen, maar is al te pre-orderen via Amazon en Bol.com.

LEGO Marvel Super-Heroes: LEGO® Marvel ™ Super-Heroes heeft een originele verhaaloversteek
het hele Marvel Universum.

Spelers nemen de controle over Iron Man, Spider-Man, the Hulk, Captain America,
Wolverine en nog veel meer Marvel-personages komen samen om Loki en een groot aantal andere Marvel schurken te stoppen uit het samenstellen van een superwapen dat in staat is de wereld te vernietigen.

LEGO Marvel Super-Heroes 2: Het gaat over TIJD! Doe mee met je favoriete Superhelden en Super
Schurken uit verschillende tijdperken en realiteiten gaan samen met de tijdreizende Kang the
Veroveraar in het geheel nieuwe, originele avontuur, LEGO® Marvel Super-Heroes 2! Speel als de bewakers van de Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin en
tientallen andere Marvel Super-Heroes en Villains in deze kosmische strijd over de tijd-geworpen stad van
Chronopolis!

LEGO Marvel’s Avengers: Avengers Assemble! Het meest verkochte LEGO® MARVEL videogame
franchise keert terug met een nieuw avontuur boordevol actie, Super Hero. Doe mee met de LEGO® MARVEL’s
Avengers team en ervaar een videogame met personages en verhaallijnen uit de veelgeprezen films en meer. Speel als de krachtigste Superhelden in hun zoektocht om de wereld te redden.”

Release: 25 maart 2020
Prijs: ± €49,99
Waar te koop: Amazon.de | Bol.com

Laat van je horen!

Ben jij Marvel-fan en van plan deze bundel in huis te halen of heb je ze al? Laat ook gerust weten welk platform jouw voorkeur geniet om de games te spelen.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?