In september 2019 hebben wij Endemol Shine helpen zoeken naar AFOL die MOC’s kunnen bouwen. Dit voor het programma LEGO Masters Nederland. Inmiddels is LEGO Masters elke zaterdag te zien op tv en de finale staat om de hoek. Lees hieronder alles over dit programma, de laatste previews en meer.


Na de eliminatie van vorige week, blijven er nog vier teams over. Deze zaterdag staat in het teken van de finale. De drie beste teams nemen het tegen elkaar op om de titel LEGO Masters en een geldbedrag van €25.000. Naast Bas, zal ook LEGO Designer Justin Ramsden zijn mening laten weten. De finale van LEGO Masters zal op zaterdag 30 mei om 20:00 uur op RTL4 en om 20:25 op VTM uitgezonden worden.

Foto: Bouwsteentjes.info
Foto: Bouwsteentjes.info
Foto: Bouwsteentjes.info

In LEGO Masters strijden 8 duo’s tegen elkaar om de mooiste creaties te maken. De opdrachten die ze krijgen zijn gevarieerd en zorgen voor de nodige bouwuitdagingen en bouwdrama’s. Dit natuurlijk met de kans op het winnen van de titel “LEGO Masters” en een fantastische prijs van €25.000. Het programma wordt gepresenteerd door Ruben Nikolai en Kürt Rogiers.

Wil jij ook graag laten zien wat jij kunt bouwen met LEGO? Denk je dat je de kwaliteiten in huis hebt om LEGO Master te worden? Schrijf je dan in voor LEGO Masters 2021.

Hieronder kun je de preview bekijken van de finale. Tevens hebben we een playlist toegevoegd voor een indruk van wat je van het programma kunt verwachten, de deelnemers en de presentatoren!

LEGO Masters wordt al uitgezonden in diverse landen en is zeer populair. LEGO Masters in Nederland en België mocht daarom niet ontbreken. Het programma is opgenomen in Nederland, maar het is een samenwerking tussen RTL4 en VTM. Hierdoor zullen er zowel Belgische als Nederlandse teams het tegen elkaar opnemen.


Thuisopdrachten

Elke week kun je meedoen met de thuisopdracht. In België en Nederland maak je kans op het winnen van een prijs. Wij krijgen veel creaties via de mail toegezonden. Dank daarvoor. Toch willen we benadrukken dat wij geen onderdeel zijn van LEGO Masters en het inzenden van de creaties naar ons geen kans geven op het winnen van een prijs. Indien we weer inzendingen ontvangen, zullen we ze hieronder plaatsen om ze een ere plaatsje te geven.

3 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?