Heb je moeite met de ware meesterbouwer in jezelf naar boven te halen? Met het LEGO Meesterbouwer in 5 minuten kun je aan jezelf bouwen. Het boek bevat meer dan 100 ideeën die je met de bijgevoegde steentjes na kunt bouwen. De ideale manier om jezelf te ontwikkelen tot een echte LEGO Master.


Het LEGO Meesterbouwer in 5 minuten wordt uitgebracht door BILLY BONES. In het boek vind je meer dan 100 ideeën voor bouwwerken, spelletjes, puzzels en uitdagingen. Met de 50 bijgevoegde LEGO onderdelen kan je moeiteloos de verschillende ideeën zelf uitproberen. Dit maakt het interactief waardoor je alleen of met anderen jouw LEGO vaardigheden kunt verbeteren. Het boek zal in februari 2021 verschijnen, maar kan nu al vooruitbesteld worden.


Productinformatie:

  • Titel: LEGO Meesterbouwer in 5 minuten
  • Prijs: ±€17,99
  • Release: 25 februari 2021
  • Te koop bij: Bol.com

Productomschrijving:

Ontdek meer dan 100 toffe ideeën voor de leukste LEGO® bouwwerken, spelletjes, puzzels en uitdagingen. Met de 50 LEGO steentjes in de bewaardoos kun je alle spannende avonturen uit het boek zelf beleven. Elk verhaal kan binnen 5 minuten gespeeld worden. Durf jij de uitdaging aan?


LEGO Meesterbouwer in 5 minuten
LEGO Meesterbouwer in 5 minuten

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Meesterbouwer in 5 minuten boek? Denk je dat je het boek aan de verzameling toe gaat voegen, of laat je deze aan je voorbijgaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?