Vorig jaar zou de nieuwe Minions film in de bioscopen verschijnen. Vanwege de coronapandemie is de film uitgesteld. Met bijgevolg dat LEGO heeft besloten maar twee van de vijf geplande LEGO Minions sets uit te brengen. Ondanks verdere uitstel van de film naar 2022, zijn de sets vanaf nu te koop via LEGO.


LEGO Minions

Sinds eind 2020 zijn de Brick-Build Minions en de Unstoppable Bike Chase verkrijgbaar via LEGO. De drie sets die sinds 24 mei verkrijgbaar zijn staan hieronder op een rijtje. De sets zijn gebaseerd op de Minions: Rise of Gru film waarbij de jonge Gru uit wil groeien tot de grootste slechterik ooit. De sets zijn voorzien van Minions Minifigures en bestaan uit speelsets waarmee bepaalde gedeeltes uit de film nagespeeld kunnen worden. Verzamelaars zullen ze uiteraard kopen vanwege de diverse Minions-figuren. Met de Brick-Built Minions and Their Lair bouw je een grote versie van Kevin en Stuart. Kevin is daarnaast om te bouwen naar Bob. Oh, er zijn LEGO bananen toegevoegd!

Nieuw vanaf april:

Reeds verkrijgbaar:


Laat van je horen!

Heb jij de eerste twee Minions set al en ben je van plan de drie nieuwe ook aan de verzameling toe te voegen? Of heb je niets met dit thema en besteed je liever het geld aan andere LEGO sets? Laat jouw mening horen in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?