Vanaf januari zijn de eerste LEGO Monkie Kid 2022 sets verkrijgbaar voor fans van het thema. In dit overzicht hebben we alle info en afbeeldingen van deze nieuwe LEGO Monkie Kid sets voor je samengevat.


Met 7 aankomende LEGO Monkie Kid sets is er voor ieder wel wat wils te vinden. De meeste sets bestaan uit voertuigen met daar bijhorende Minifigures. De grootste en duurste set is de LEGO Monkie Kid 80036 The City of Lanterns en past zo in een straatje van Ninjago gebouwen. De set bevat 7 Minifigures, is modulair waardoor je de stad een ander aangezicht kunt geven, bevat 2187 onderdelen en kost €129,99.

LEGO Monkie Kid 80036 The City of Lanterns

Fans van Mecha’s kunnen begin 2022 ook bij het Monkie Kid thema terecht dankzij de Evil Macaque’s Mech. Classic Space komt niet terug, maar gelukkig kun je met Monkie Kid naar de maan om een Moon Cake Factory te bezoeken. Het ruimtevaartuig heeft de vorm van een konijn en om van de maan af te komen kun je de raket in de vorm van een wortel gebruiken. Ben je meer van de voertuigen? Geen paniek, want vanaf januari kun jij aan de slag met diverse voertuigen sets.

LEGO Monkie Kid 2022 sets

LEGO Monkie Kid 2022 sets

Hieronder kun je de sets in vogelvlucht bekijken. De linkje leiden naar de LEGO webshop waar je ze aan een verlanglijst toe kan voegen. Onder dit korte overzicht kun je alle sets met bijbehorende afbeeldingen en informatie bekijken.


LEGO Monkie Kid 80030 Monkie Kid’s Staff Creations


LEGO Monkie Kid 80031 Mei’s Dragon Car


LEGO Monkie Kid 80032 Chang’e Moon Cake Factory


LEGO Monkie Kid 80033 Evil Macaque’s Mech


LEGO Monkie Kid 80034 Nezha’s Fire Ring


LEGO Monkie Kid 80035 Monkie Kids Galactic Explorer


LEGO Monkie Kid 80036 The City of Lanterns


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Monkie Kid sets? Zitten er sets tussen die jouw aandacht weten te trekken of spreken geen van de sets jou aan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?