Wil jij graag de LEGO Ninjago City Gardens aan jouw verzameling toevoegen maar zit je nog te wachten op een goede aanbieding voor de set? Dan is deze aanbieding wellicht wel interessant. De LEGO Ninjago City Gardens is nu te koop voor €254,99 bij Fun.be.


LEGO-Ninjago-71741-City-Gardens

De LEGO Ninjago City Gardens is de derde Ninjago Modular die te koppelen is met de eerder verschenen City en Docks. De set is sinds februari te koop via LEGO, maar vindt inmiddels zijn weg naar andere retailers. Hierdoor is de prijs iets aantrekkelijker dan de €299,99 die je bij LEGO neer moet leggen. Bij fun.be is de set momenteel in de aanbieding voor €254,99. Hierdoor bespaar je bijna €50 die je kunt besteden aan andere LEGO sets. De aanbieding geldt op de huidige voorraad van de set en is geldig tot en met 15 juni 2021. Je vindt de LEGO Ninjago City Gardens hier.

LEGO korting bij fun.be

Bij Fun.be zijn meer sets in de aanbieding die daardoor aantrekkelijke geprijsd zijn. zoek jij nog sets om jouw Friends, Ninjago, Creator 3-in-1 of DUPLO verzameling uit te breiden, dan is het de moeite de sets te bekijken. Wie weet zit er nog een leuke deal tussen. Je vindt alle LEGO sets met 15% korting hier op fun.be.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?