De LEGO Ninjago Movie 70620 Ninjago City VIP Early Access is vanaf nu beschikbaar. Dit betekent dat jij de set ruim een halve maand eerder in huis kan halen dan niet LEGO VIP leden.

LEGO Ninjago Movie 70620 Ninjago City Vip Early Access

\"LEGO

De Early Access is geldig vanaf vandaag en daarmee kan je de set t/m 31 augustus eerder aan je collectie toevoegen dan reguliere klanten.

De LEGO Ninjago Movie 70620 Ninjago City is de drie na grootste LEGO set tot nu toe qua onderdelen en kost in Nederland en België €329,99. Dit is een flinke prijs maar je krijgt er ook iets moois voor terug.

De kans is groot dat je ook als niet LEGO Ninjago fan dit setje graag aan je collectie toe wilt voegen. Het past in de lijn van de Modulaire huizen en het is wat dat betreft een ware blikvanger.

Je kan de LEGO Ninjago Movie 70620 Ninjago City hier vinden:

LEGO Shop@Home NederlandLEGO Shop@Home België

Ga je de set bestellen in de periode voor 31 augustus dan krijg je automatisch de gratis LEGO 5004936 Iconic Cave cadeau. Dit setje bevat twee Minifigs in de vorm van holbewoners. Naast de Iconic Cave krijg je ook nog eens een gratis LEGO 5004916 Kai\’s Dojo Pod cadeau.

Jouw mening telt!

Ben jij enthousiast over deze set en ga je hem in de Vip Early Access periode kopen of wacht je liever tot een later moment dit jaar? We zijn benieuwd en lezen daarom graag jouw mening in een reactie onder dit artikel of via één van onze social media kanalen.


Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website!
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn!
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kan vinden!
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?