Net als de LEGO Batman Movie krijgt ook The LEGO Ninjago Movie een Movie Maker set. De set is opgedoken via een Chinese retailer.

LEGO Ninjago Movie 853702 Movie Maker Set

\"LEGO

De set bestaat uit 163 onderdelen waaronder één Minifigure. In feite bouw je een standaard voor je telefoon en een klein toneel waar je een scene uit kan beelden. Door het maken van verschillende foto\’s kan je zo je eigen Brick Film produceren. In de set zit ook een achtergrond die dubbelzijdig bedrukt is zodat je kan wisselen van scene. In het instructieboekje staat een korte omschrijving hoe je te werk moet gaan.

Wanneer de set op de markt komt is niet duidelijke maar gezien de release van de LEGO Ninjago Movie set augustus/september is, verwachten we dat rond diezelfde periode de Movie Maker set verkrijgbaar zal zijn. De prijs verwachten we rond de €19,99.

\"LEGO

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGO Ninjago Movie 853702 Movie Maker Set? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website!
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn!
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kan vinden!
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media