De LEGO NES is sinds begin augustus verkrijgbaar en wie de set wil hebben zal hem waarschijnlijk al in huis hebben staan. Mocht je om welke reden nog twijfelen over de set, hem nog niet in huis hebben gehaald of simpelweg benieuwd zijn naar het designproces, dan kun hieronder de LEGO Nintendo Entertainment System – Designer Video bekijken.


LEGO Designers Pablo, Léon, Anthony en Benjamin gaan dieper in op de ontwikkeling van de LEGO 71374 Nintendo Entertainment System. Diverse speelfuncties worden duidelijk uitgelegd, het vormgeven van de stickers en de elementen met print krijgt wat aandacht, en ze benadrukken een aantal easter eggs.

De LEGO 71374 Nintendo Entertainment System is volledig gericht op volwassenen. De set bestaat uit 2646 onderdelen waarmee je de NES, een controller en de tv kan bouwen. De tv bevat een functie waarmee je de eerste level deels kunt ‘spelen’. Je kunt optioneel gebruik maken van het LEGO Super Mario karakter op de game tot leven te laten komen. De LEGO 71374 Nintendo Entertainment System kost €229,99 en is sinds 1 augustus exclusief te koop via LEGO.LEGO Nintendo Entertainment System

3.5 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?