Room Copenhagen heeft twee nieuwe LEGO-producten onthuld die dit jaar op de markt gaan komen. Het betreffen LEGO Picture Frames en LEGO Brick Shelves.

LEGO Picture Frames – LEGO Brick Shelves

LEGO Picture Frame

Room Copenhagen produceert allerlei soorten LEGO-accessoires die je in huis kunt gebruiken. De meest bekende voorbeelden zijn de opslagdozen in de vorm van LEGO-steentjes en de LEGO lunch-sets. Via een persbericht laat het bedrijf weten dit jaar twee nieuwe producten uit te brengen. De eerste is de LEGO Picture Frame. Het frame komt in diverse kleuren en biedt de mogelijkheid jouw meest dierbare of mooie foto’s in te stoppen. Het tweede product zijn de LEGO Brick Shelves. De kastjes kunnen zowel opgehangen als neergezet worden en bieden de mogelijkheid om LEGO sets of andere items te displayen. De LEGO Brick Shelves zijn stapelbaar en komen in twee formaten; 4 Studs of 8 Studs groot. Wanneer deze twee producten precies gaan verschijnen en wat de prijzen zijn, is niet bekend. Zodra we meer weten, zullen we dit artikel van een update voorzien.

LEGO Brick Shelves

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze twee nieuwe producten van Room Copenhagen? Zie jij het wel zitten ze in huis te plaatsen/hangen of weet je iemand die dat wel kan waarderen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.