Vanaf 16 februari kunnen LEGO VIP-leden de LEGO Porsche 911 Turbo and Targa bestellen via LEGO. Deze VIP Early Access gaat gepaard met een LEGO Porsche 911 Owners Pack. In dit artikel vatten we dit pakket samen en laten we weten hoe je hem kun bemachtigen.


De LEGO Porsche 911 Owners Pack, is een GWP (Gift With Purchase) die je krijgt bij aankoop van de LEGO Porsche 911 Turbo and Targo als je LEGO VIP lid bent. Dit pakket bestaat uit een Certificate of Ownership, een officiele LEGO Porsche Card Wallet en een set van vier unieke Art Prints gebaseerd op hedendaagse Porsche 911 advertenties. Deze items komen in een zwarte doos met daarop het LEGO en Porsche logo.

LEGO Porsche 911 Owners Pack

De Porsche Owners Pack is enkel verkrijgbaar voor LEGO VIP-leden die de set tijdens de VIP Early Access (voorverkoop) kopen. De voorverkoop start op 16 februari en je hoeft hiervoor enkel een actief LEGO VIP-lid te zijn. Mocht je nog geen VIP-lid zijn, dan kun jij je hiervoor gratis aanmelden via LEGO.com/vip.

LEGO 10295 Porsche 911 Turbo and 911 Targa

Gezien de populariteit van LEGO sets en dat promotiesets snel uitverkocht zijn, is de kans aanwezig dat hetzelfde geldt voor deze promo. Over de voorraad communiceert LEGO niet en we kunnen daarom niets zeggen over de beschikbaarheid van de Porsche Owners Pack. De Porsche 911 Turbo and Targo is zowel via LEGO.com te koop als de LEGO Stores (indien geopend). Vanaf 1 maart is de set ook voor niet VIP-leden verkrijgbaat zijn en over een aantal maanden zal de Porsche ook bij retailers in de schappen staan.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze Porsche Owners Pack GWP? Vind je dit een stijlvolle extra bij aankoop van de set en zie je graag dat LEGO dit vaker doet of had je liever een promo gehad in de vorm van een LEGO set? Laat jouw mening hierover weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?