LEGO Power Up (PU) is het nieuwe systeem van LEGO die je met de smartphone kunt bedienen en meer mogelijkheden biedt dat zijn voorganger Power Functions (PF). Diverse modules zijn los te koop of in sets te vinden. Helaas ontbrak een losse batterijhouder nog, maar daar is nu verandering in gekomen.


Eerder verscheen de eerste afbeeldingen van de LEGO Powered Up 88015 Battery Box al via de Poolse Retailer Bonito, nu heeft LEGO de module inmiddels ook te koop gezet. De module was in eerste instantie enkel verkrijgbaar via de LEGO Technic Bell Boeing V-22 Osprey, maar die set werd door LEGO geannuleerd. Je kunt twee PU-modules (motoren/lichten) aansluiten op de batterijhouder. Gezien het geen LEGO Technic Hub is, zullen de functies zich beperken tot voor- en achteruit rijden en het laten branden van lampjes. Wel is de module compatibel met de CONTROL+ app. De LEGO Powered-Up Battery Box is vanaf nu te koop via LEGO en kost €34,99.

LEGO Powered Up 88015 Battery Box


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Powered Up Battery Box? Denk je dat je zoiets gaat gebruiken, vind je het wat te beperkt of voorzie jij jouw bouwwerken nagenoeg nooit van functies? We lezen graag jouw reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?