Update:

LEGO heeft vier sets afgeprijsd die nu tegen een heel aantrekkelijke prijs te koop zijn. Neem daarbij de dubbele VIP punten die je verdient en je spaart ook nog eens korting op voor een volgende aankoop. Daarnaast krijg je bij aankoop van deze sets, de LEGO Santa’s Front Yard promo cadeau. Je zal dan wel de winkelmand nog tot €170 aan moeten vullen.


LEGO heeft sinds nieuwe promoties in het leven geroepen waarvan je kan profiteren. In het onderstaande overzicht zie je precies wat je wanneer krijg bij aankopen bij LEGO.


LEGO promoties december 2021

LEGO Promoties december 2021

Op dit moment krijg je een gratis LEGO Santa’s Front Yard, dubbele VIP-punten op alles, en een Santa Claus Polybag. We verwachten dat LEGO gedurende de maand nog een aantal promo’s weg zal geven.

Hieronder hebben we de aanbiedingen van december op een rijtje gezet met begin- en einddatum alsook de voorwaarden. Het kan zijn dat een promo eerder uitverkocht is dan de door LEGO aangegeven einddatum. Er bestaat ook de mogelijkheid dat LEGO gedurende de maand onaangekondigde promo’s lanceert. Zodra dat het geval is, zullen we dat aan dit bericht toevoegen. Bekijk de huidige aanbiedingen bij LEGO hier.


LEGO 40484 Santa's Front Yard

LEGO 40484 Santa’s Front Yard

Van 6 t/m 24 december krijg je bij besteding van minimaal €170 deze LEGO Santa’s Front Yard gratis. Er is geen restrictie qua thema. De set werd voorheen door LEGO weggegeven tijdens het VIP-weekend en Black Friday. Deze aanbieding is geldig van 6 t/m 24 december, of zolang de voorraad strekt, op aankopen van minimaal €170 bij LEGO.


Dubbele LEGO VIP banner

Dubbele LEGO VIP-punten op alles

Dit weekend verdien je tijdelijk dubbele LEGO VIP-punten op alle aankopen via LEGO Shop@home en de LEGO Stores. Deze actie is geldig in combinatie met overige aanbiedingen. Profiteren van dubbele LEGO VIP-punten kan van 10 t/m 12 december 2021.


Gratis LEGO 30580 Santa Claus
Gratis LEGO 30580 Santa Claus

Van 1 t/m 24 december krijg je bij besteding van minimaal €40 deze LEGO Creator Skiing Santa gratis. Er is geen restrictie qua thema. Deze aanbieding is geldig van1 t/m 24 december, of zolang de voorraad strekt, op aankopen in LEGO Stores.


Gratis LEGO Disney kunstafdrukken

Gratis LEGO Disney kunstafdrukken

Wie voor minimaal €20 aan LEGO Disney sets koopt, krijgt er een gratis LEGO Disney kunstdruk bij cadeau. Er is keuze uit voer kunstdrukken: LEGO Disney Ariël, LEGO Disney Belle, LEGO Disney Assepoester of LEGO Disney Vaiana. Deze aanbieding is geldig van1 t/m 23 december, of zolang de voorraad strekt, op aankopen in LEGO Stores.


Dubbele LEGO VIP punten december 2021

Dubbele LEGO VIP punten december 2021

Geheel december verdien je dubbele VIP-punten op de LEGO Star Wars Slave I en de LEGO Vidiyo Punk Pirate Ship. Deze aanbieding loopt tot en met 31 december op aankopen via LEGO Shop@Home en in de LEGO Stores.


LEGO VIP Key Chain

LEGO VIP Key Chain

Elk nieuw VIP-lid dat zich tussen 1 juni en 31 december registreert op LEGO.com, krijgt deze blauwe LEGO VIP sleutelhanger cadeau. Deze actie is alleen geldig voor niet bestaande VIP-leden. Je dient je online te registreren. Na registratie ontvang je een code die je kunt gebruiken zodra je een bestelling plaatst.


LEGO verrassingscadeau

LEGO verrassingscadeau

Bij besteding van minimaal €30 krijg je tijdelijk een LEGO verrassingscadeau. Het cadeau kan bestaan uit een LEGO polybag ter waarde van €3,99, een LEGO Mini adidas Originals Superstar (40486) ter waarde van €12,99 of een LEGO Eerbetoon aan Charles Dickens (40410) ter waarde van €24,99. Het cadeau wordt willekeurig toegevoegd door een medewerker. De aanbieding is alleen geldig in LEGO Stores 06-12 t/m 21-12, zolang de voorraad strekt.


LEGO Disney Ultieme prinsessenbundel

LEGO Disney Ultieme prinsessenbundel – UITVERKOCHT

Deze LEGO Disney Ultieme prinsessenbundel bevat een LEGO Disney Belle en Rapunzel’s koninklijke paardenstal, LEGO Disney Frozen Elsa en Anna sleutelhangers, LEGO DOTS tassenhanger eenhoorn en tassenhanger panda, een LEGO DOTS Coole cactus armband en Muziek armband sets, en twee kunstdrukken in limited edition met Belle en Rapunzel! De bundel is te koop via LEGO voor €89,99 zolang de voorraad strekt.


LEGO VIP Bonsai Tree Sweepstake

LEGO VIP Sweepstake

LEGO VIP-leden maken tijdens het VIP-weekend kans om een LEGO Bonsaiboom te winnen van 55cm hoog. Dit is niet dezelfde bonsaiboom die al te koop is, maar een speciaal model. Om kans te maken moet je VIP-punten inleveren in het LEGO Rewards Centre. In feite koop je loten met VIP-punten. Deze actie is niet geldig in België. Een lot kost 50 VIP-punten en meedoen kan tot en met 11 december.


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO promoties voor december? Zit er iets tussen wat jou aan weet te spreken, vind je het tegenvallen of wacht je op het LEGO VIP-weekend of Black Friday? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?