Momenteel krijg je bij LEGO een gratis Year of the Tiger en een LEGO Monkie Kid set bij in aanmerking komende aankopen. Er staan nog meer acties op de planning deze maand. We hebben alle huidige en mogelijke toekomstige LEGO Promoties van januari 2022 op een rijtje gezet.


LEGO promoties januari 2022

LEGO Promoties januari 2022

Hieronder kun je alle details van de huidige en mogelijk toekomstige promoties van deze maand bekijken. Voor het gemak hebben we ook een kort overzicht samengesteld. Het kan zijn dat een promo eerder uitverkocht is dan de door LEGO aangegeven einddatum. Er bestaat ook de mogelijkheid dat LEGO gedurende de maand onaangekondigde promo’s lanceert. Zodra dat het geval is, zullen we dat aan dit bericht toevoegen.

Nog niet bevestigd voor de EU:

 • Gratis LEGO Taxi set

Gratis LEGO 40491 Year of the Tiger

Gratis LEGO 40491 Year of the Tiger

Vanaf 10 januari krijg je bij besteding van minimaal €85 deze LEGO 40491 Year of the Tiger gratis. Er is geen restrictie qua thema. Deze aanbieding is geldig van 10 t/m 27 januari, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en in LEGO Stores.

 • 10 t/m 27 januari
 • Bij besteding vanaf €85 aan LEGO sets

Gratis LEGO 30562 Monkie Kid’s Underwater Journey

Gratis LEGO 30562 Monkie Kid’s Underwater Journey

Bij besteding van minimaal €40 aan LEGO Monkie Kid of LEGO Ninjago sets, krijg je deze LEGO 30562 Monkie Kid’s Underwater Journey gratis. De Polybag bevat een onderwaterschat met koraal en drie Minifigures. Deze aanbieding is geldig van 10 t/m 27 januari, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en in LEGO Stores.

 • 10 t/m 27 januari
 • Bij besteding vanaf €40 aan LEGO Monkie kid of Ninjago sets

Dubbele LEGO VIP punten januari 2022

Dubbele LEGO VIP punten januari 2022

Geheel januari verdien je dubbele VIP-punten op de LEGO DOTS Cute Banana Pen Holder en de LEGO DUPLO Bath Time Fun Floating Animal Island. Deze aanbieding loopt tot en met 31 januari op aankopen via LEGO Shop@Home en in de LEGO Stores.

 • Geldig t/m 31 januari

LEGO Collectible Vip Coins

LEGO Collectible VIP Coins

Vorig jaar waren deze LEGO VIP Coins verkrijgbaar via LEGO. Helaas waren ze binnen een oogwenk uitverkocht en hebben veel fans ze misgelopen. LEGO zal op 11 januari om 11:00 uur een nieuwe voorraad munten beschikbaar stellen voor wie ze misgelopen heeft.

Er zijn vijf verschillende munten te verzamelen: LEGO Castle, LEGO Pirates, LEGO VIP, LEGO Octan en LEGO Classic Space. De munten zijn goud- of zilverkleurig, van metaal en zijn voorzien van het LEGO VIP logo op de achterkant. De munten kosten 1150 VIP-punten (€7,66) per stuk. Je vindt ze vanaf 11 januari in het LEGO VIP Reward Centre.

 • Geldig vanaf 11 januari 11:00 uur
 • Zolang de voorraad strekt
 • Enkel voor wie één of meerdere munten misgelopen heeft

Gratis LEGO Vintage Taxi

Gratis LEGO Taxi

Let op: deze promo zal binnenkort weggeven worden, maar is niet bevestigd voor de EU!

Het gerucht gaat rond dat LEGO binnenkort een gratis LEGO Taxi set weggeeft bij aankopen vanaf $200 aan LEGO sets. Het is onbekend of dit gerucht waar is en of deze set ook beschikbaar zal zijn in de EU en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.


Gratis LEGO 30588 Kid’s Playground

Gratis LEGO 30588 Kid’s Playground – actie verlopen

Van 1 t/m 9 januari 2022 krijg je bij besteding van minimaal €40 aan LEGO City sets deze LEGO 30588 Kid’s Playground gratis. De Polybag bevat een half pipe met bloemen en een lantaarnpaal, een wipwap en twee Minifigures. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 9 januari, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en in LEGO Stores.

 • Tot en met 9 januari
 • Bij besteding vanaf €40 aan LEGO City

Gratis LEGO 30416 Market Stall

Gratis LEGO 30416 Market Stall – actie verlopen

Van 1 t/m 9 januari 2022 krijg je bij besteding van minimaal €40 aan LEGO Friends sets deze LEGO 30416 Market Stall gratis. De Polybag bevat een kraam met diverse producten en twee Minidolls. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 9 januari, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en in LEGO Stores.

 • Tot en met 9 januari
 • Bij besteding vanaf €40 aan LEGO Friends

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO promoties van deze maand? Zit er iets tussen wat jou aan weet te spreken of vind je het tegenvallen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?