Oktober is tot een einde gekomen en daarmee ook de dubbele vip punten actie bij LEGO. Dit betekend natuurlijk niet dat er niets meer te vinden is op Shop@home en in de officiële LEGO winkels. Sinds gisteren zijn namelijk de laatste twee LEGO seasonal sets in de verkoop gegaan.

De laatste twee LEGO seasonal sets zijn de 40124 Winter Fun en de 40125 Santa\’s Visit. De sets kosten beide €9,99 en bevatten 107 pcs (40124) en 167 pcs (40125). Wat wel opvalt is dat je maar 2 exemplaren aan je winkelmandje kunt toevoegen. Waarschijnlijk willen ze bij LEGO voorkomen dat de setjes na 2 dagen uitverkocht zijn.

\"image\"

\"image\"

\"image\"

\"image\"

Je kan bij LEGO nog steeds de gratis Christmas Train promo krijgen bij een bestelling van minimaal €55,- excl verzendkosten Ons advies is om je bestelling aan te vullen tot dit bedrag als je het treintje niet mis wilt lopen. Tevens krijg je natuurlijk de reguliere Vip punten bijgeschreven.
\"image\"

Ga jij de laatste twee LEGO seasonal sets kopen of heb jij ze al? Wij zijn benieuwd naar je reactie en lezen dit graag onder dit artikel of via Facebook en Twitter.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?